top of page
  • Admin

Vandaag heeft iemand mijn leven veranderd..


Vandaag heeft iemand mijn leven veranderd.. Ik kwam uit de supermarkt in Tilburg, nog even lekkers bijgehaald voor dag 3 van de Foundation class die ik vandaag mocht gaan geven. En net toen ik de winkel uitliep, hoorde ik een vrouw roepen “Ben jij Linda?!” Ik draaide me om en herkende de vrouw niet, ze bleek Anneke te heten en vertelde dat ze me kende van Facebook. Dat ik haar inspireerde en mijn post en filmpjes haar aan het denken zette. Dat ze niet naar mijn cursussen zou komen want dat was vast iets waar je moest praten en ze was niet zo’n prater maar nu ze mij in het echt zag dacht; het is nu of nooit, misschien zie ik Linda nooit meer in het echt.. Nu waren het niet de woorden die ze zei, maar vooral de lading die er was die mij raakte.. Oprecht, enthousiast, bewonderend, erkennend.. Ze zag míj en wat ik wil creëren en ze was over een eigen drempel heen gestapt om mij daarover aan te spreken. Ik kletste nog kort met Anneke, want wat gaaf dat je mij herkent en dit zegt, wat een kadootje is dat! Erken jij welke bijdrage jij zelf bent voor de mensen om je heen? Waarop Anneke zegt; “oh nee, zover ben ik nog niet!” Maar wat als woorden ook niet alles is? Wat als dat wat je met woorden zegt, de lading erachter, de sfeer of energie de werkelijke taal is? Wie zou jij zijn Anneke, als jij overal waar je nu jezelf veroordeeld, omdat je minder van het praten bent, zou erkennen welke potentie je daarmee hebt? Wat als alles het tegenovergestelde is van wat het lijkt? Welke uitnodiging ben jij dan voor de mensen om je heen?! Want de ‘whow, ik?, de dankbaarheid, het gezien zijn en meer, gaf mij een ruimte die zorgden dat allerlei conclusies en (zelf)oordelen die ik had over mezelf, Facebook, wat ik wil creëren met mijn business enz ik moest loslaten. En het rimpelt door in de class die ik vandaag mocht geven en hoe ik over mijzelf denk en verder ga met mijn werk. Het heeft mijn leven dus veranderd.. Dus aan Anneke en iedereen die soms een ‘Anneke in zich heeft’ (hmm inclusief ik zelf dus..LOL) Voor iedereen die niet altijd ziet welke uitnodiging, bijdrage, kadootje je bent voor de mensen en de wereld om je heen. Dank je wel, dank je wel dat je er bent mooi mens. Wat als je nergens naar toe hoeft te werken, niks hoeft te doen, maar dat het is om wat je ook nu bent? Being You changing the World..!

66 weergaven
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page