top of page
  • Admin

Out of the box


Mag 't een beetje rozer alstublieft! Niet letterlijk maar zoiets dacht ik vroeger wel regelmatig. Als ik bv op m'n 2e werkdag na de zomer, de weken al weer telde tot de herfstvakantie of als ik baalde van alle moetjes in mijn agenda, die ik zelf had gepland of bezig was met een gezellige dosis zelfoordeel... Ik dacht; het komt wel, het verandert vanzelf, ik ging twijfelen aan mezelf enz Niet zo slim maar wellicht nog schattig.. Dit roze brilletje dat ik in de auto vond, had dan misschien niet geholpen. Nu kan ik om mezelf grinniken wanneer ik als een roze blij ei om mijn eigen grapjes zit te lachen in de auto.

Naar mijn idee hebben we in het leven een keuze; leven naar (de realiteit) van anderen of die van jezelf vinden. Normaal doen, proberen net als anderen te zijn, je aanpassen aan verwachtingen, alles onder controle willen hebben, leven op Autopilot, enz zorgt er voor dat het voelt alsof je in een doos zit. Deze doos voorkomt dat je het leven leidt dat je eigenlijk verlangt. Dus! Voor iedereen zonder roze bril thuis ;) en graag iets anders wil maar niet meer wil wachten tot alles roze kleuriger wordt;

Hier 3 vragen om mee te spelen en die je kunt gebruiken om out of the box te komen; 1) wat is mijn realiteit of waarheid hiermee? (denk aan geld, relatie, opvoeden, familie enz enz) Als ik niet langer probeer om net als anderen te zijn, wat zou dan echt waar voor mij zijn? 2) wat wil ik creëren? Wat weet ik dat niemand anders op de planeet weet? 3) als alles kon en ik zou alleen maar kiezen voor mij, wat zou ik dan nu kiezen?

Kijk op www.lindaverschuren.nl voor wat ik nog meer doe voor mensen die meer geluk, gemak en energie in leven en werk willen

56 weergaven
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page