top of page
  • Admin

Don't stop, don't quit, never give in

Oh whow! I had the time of my Life!! En jippie! Ik ben nu Access Certified Facilitator! Niet alleen deze 8 dagen in Rome waren geweldig maar het hele avontuur om hier te komen... Een blondje uit Berkel die juf was met beren en muren als een labyrint.. Die zich afvroeg of er nog meer mogelijk was, behalve iedere dag zich stom voelen omdat ze andere ideeën had.. Andere ideeën over werken met kinderen in de klas, andere ideeën over mensen, natuur, eten, leven, de wereld enz enz. En omdat ze zo vaak had gehoord en gemerkt hoe raar dat was dat ze, ik dus😬, was gaan geloven dat ik raar was. Toen ik koos dat ik dit zo niet langer wilde doen wist ik niet dat ik zoveel beren en muren aan moest maar vooral aan kon. En hierbij wil ik met je delen wat het 'geheim' is : Start! En laat niks of niemand je tegen houden! Kies het elke x opnieuw om die richting in te gaan die je wil. Linksom, rechtsom, onder door of bovenover! (uit prentenboek Wij gaan op beren jacht😉) Duurt het langer als je dacht, komt er weer iets wat spannend is voorbij? Nou en?! Blijf kiezen voor jou! En mijn ervaring is dat er zoveel ruimte en rust komt, alles wordt zo veel makkelijker maar vooral zó veel leuker. Ik ben blij met mij, dankbaar en geniet van alles. Ik ben benieuwd wat er nu ik CF ben gaat komen.., nieuwe beren en nieuwe ruimte., dat blijft komen, er is geen eindpunt volgens mij. Maar wat als het makkelijker, anders en met meer joy kan?! Ik gun dit iedereen!!

29 weergaven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page