top of page

Transformeer je Gedachten en Gevoelens voor Meer Succes en Geluk


Heb je ooit het gevoel dat je gedachten en gevoelens je overweldigen en je succes in de weg staan? Veel ambitieuze en bewuste onderneemsters ervaren dit dagelijks. In deze blog deel ik een eenvoudige, maar krachtige techniek om die overweldigende gedachten en gevoelens te transformeren en jezelf vrij te maken voor meer succes en happiness.


Vrouwelijke ondernemer die overweldigd is door werkstress
Het probleem van Overweldiging

Veel vrouwen zijn constant bezig met afleidende gedachten en gevoelens. Dit kost niet alleen veel tijd en energie, maar belemmert ook hun vermogen om succesvol te zijn. Stel je voor hoe het zou zijn om minder afleiding te ervaren en je energie te richten op wat echt belangrijk is.


De Kracht van Bewuste Aandacht

Een effectieve manier om met deze afleidingen om te gaan, is door bewust aandacht te geven aan je gedachten en gevoelens en actief te kiezen wat je ermee doet. Een krachtige Tool om hierbij te gebruiken is de zin:


"Alles wat dit is en niet op alle lagen voor mij werkt, stuur ik retour afzender met bewustzijn."


Herhaal deze zin een paar keer en merk hoe je je lichter en rustiger voelt. Deze simpele oefening helpt je om de lading van je gedachten en gevoelens te transformeren.

Je kunt de zin gebruiken als je even helemaal vastzit en niet weet hoe je verder moet. Wanneer je weer wat meer ruimte voelt of als je het gericht wil gebruiken, ga je met je aandacht naar je gevoel, de lading of de gedachte. Dit wordt makkelijker hoe vaker je traint om bewust en in het nu te zijn. Gebruik dan de zin.Hoe Werkt Dit?

Hoe werkt dit? Spiegelneuronen in ons brein, onbewuste patronen of je intuïtie kunnen zorgen voor (onbewuste) gedachtes of gevoelens in je lichaam. Het klinkt misschien raar, maar eigenlijk neem je die dus over van anderen. Ze zijn dus niet authentiek van jou zelf en vaak zijn we daar onbewust van en kun je jezelf hierin verliezen als je gaat reageren of handelen vanuit de automatische piloot.

Door bewust aandacht te geven aan wat je voelt en denkt, en actief te kiezen wat jij wilt, transformeer je de lading. Je komt meer Mindfull in het Nu, voelt je lichter en kunt beter bij jezelf blijven. Hierdoor kun je gaan voor acties en resultaten die echt bij jou passen en dat zal nog makkelijker en sneller gaan ook. Minder afleiding, meer succes! 💪Toepassing in het Dagelijks Leven en in je Onderneming

Door deze techniek regelmatig toe te passen, kun je je staat van zijn veranderen en je leven en business transformeren. Minder afleiding betekent meer focus, energie en succes. Wil je dit proces versnellen en verdiepen? Of meer Tools leren om bewuster en intuïtiever te kunnen ondernemen?

  • Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

  • Volg mij op Instagram

  • Ga voor een 1-op-1 coaching traject met mij. Samen gaan we aan de slag om jouw magie te ontketenen en het leven en business te creëren dat je verlangt en dat werkt voor jou.

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Yorumlara kapatıldı.
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page