-“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure”- Nelson Mandela

Life Empowerment Coaching

Voor wie

Is jouw leven in balans? Zit jij goed in je energie?

Familie, werk, uiterlijk, verlies, kinderen, lichamelijke klachten en nog zo veel meer thema’s in ons leven zorgen voor uitdagingen op ons pad. We dealen hiermee en reageren hierop vanuit verwachtingen, oordelen en ingesleten patronen.

We passen ons aan, willen aan allerlei verwachtingen voldoen en zoveel mogelijk ballen hooghouden. Steeds meer mensen worden zich bewust dat dit energie kost en dat dit eigenlijk niet voor hun werkt. Wat zou er gebeuren als je die energie die het nu kost in kunt zetten voor jou en wat jou blij en gelukkig maakt? Het is alleen niet eenvoudig om afscheid te nemen van ingesleten patronen en blokkades. Als we zelf het hadden kunnen veranderen hadden we dat al lang gedaan, want vaak hebben we er al veel over nagedacht of misschien zelfs geprobeerd. Iemand anders mee laten kijken en luisteren werkt sneller en makkelijker. Een ander perspectief, clearingstechnieken en praktische Mindset Tools zorgen al gauw voor een andere bril waardoor je kijkt, bewust wordt van wat je zelf eerder niet zag en los laat wat niet voor je werkt. Samen creëren we zo de verandering waar je naar opzoek bent.

Met Empowerment Life coaching ben ik er voor jou. Het is een investering en een moment voor jezelf. Het is er voor iedereen die daar voor wil kiezen. Of je nu vastloopt met jezelf, uitdagingen die je op je pad krijgt aan wil pakken of jezelf wil blijven ontwikkelen. Je kunt een afspraak maken in Berkel-Enschot, bij mij de praktijk of online. Maar je kunt me ook wereldwijd vinden voor sessies en (Master)classes.

Is het nu de tijd voor jou? Step into you power!

 

Empowering people is er voor jou, wanneer je last hebt van;

uit balans zijn

vastlopen

jezelf kwijt zijn

weinig energie

stress

gejaagdheid

moe en depressief 

overspannen

burn-out

ontevreden

angsten

te veel in je hoofd zitten

te veel of te weinig voelen

overprikkeling

lichamelijke klachten

emotionele klachten

verlies

frustraties/ boosheid

niet uit een patroon komen

te veel aanpassen aan anderen

leven op automatische piloot

oordeel van anderen

moeilijk om jezelf te zijn

moeite om bij jezelf te blijven

alles onder controle willen houden

dingen die op het werk gebeuren

te weinig tijd en ruimte hebben

dingen niet veranderd krijgen 

druk gedrag

en nog heel veel meer

Meer gemak, plezier en power!

Ik ondersteun, leer en begeleid jou, zodat jij kunt ontdekken, groeien en terug gaan naar je unieke, authentieke zelf. Je reageert en kiest niet meer automatisch, maar bewust en gericht vanuit én voor jou. Je leert unieke tools en technieken die makkelijk zijn om dagelijks mee te spelen en te gebruiken en direct voor je werken. Spanning en lading uit het hoofd werken door in delen van je lichaam, dat wat je in je hoofd loslaat en anders kiest kan nóg dynamischer doorwerken in je leven, als je het ook in het lichaam loslaat, ik combineer verbale facilitatie met lichaamsprocessen, een ontzettend dynamische werkwijze. Je vindt verbinding en aansluiting met jouw unieke, authentieke kracht en kunt beter omgaan met de uitdagingen die op jouw pad komen. Dat zal je gegarandeerd een ‘licht’ gevoel geven, want als jij weer leeft en werkt vanuit de persoon die je van nature bent, dan gaat alles met meer gemak, plezier en power.

Je bent én blijft meer in balans!

Wat Life Empowerment coaching jou oplevert:

 1. Je kiest voor Jou, het is een moment voor jezelf en een investering in jou en de toekomst die jij verlangt.

 2. Je creëert meer voor jou en meer gemak, door de brede mogelijkheden bij Empowering People kun je alles aanpakken bij 1 persoon.

 3. Je hebt meer bewustzijn en inzicht in jezelf. Zelf ontdekking, Zelf ontwikkeling, Zelf vertrouwen.

 4. Je bent meer verbonden met jezelf, met wat je kunt en wat je wil. Jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn gegroeid.

 5. Je bent meer in balans met je zelf en je lichaam en de wereld om je heen. Je voelt je fitter en energieker en zit lekker in je vel.

 6. Je kunt bewuster en meer voor jou kiezen, in plaats vanuit automatische (re-) actie.

 7. Je kunt gemakkelijker omgaan met prikkels, overprikkeling en hooggevoeligheid.

 8. Je komt los van bagage uit het verleden en de lasten die jou belemmeren of beperken en kent tools en technieken om daar in de toekomst makkelijker mee om te blijven gaan.

 9. Je houdt energie over omdat je heel anders om kunt gaan met dingen in het leven.

 10. Je hebt meer controle en vat op je leven, waardoor je meer bereikt en meer voldoening krijgt.

 11. Je communiceert authentieker waardoor het contact met je relaties waardevoller en hechter wordt.

 12. Je hebt meer flow & plezier in het leven.

 13. En nog heel veel meer…!

Maak meteen een afspraak of kijk in de agenda.

#balans #vastlopen #jezelfkwijt #weinigenergie #stress #gejaagdheid #moe #depressief #overspannen #burnout #ontevreden

#angst #volhoofd #overprikkeling #lichamelijkeklachten #emotioneleklachten #verlies #frustratie #boosheid #aanpassen #suicidaal #oordeel #uitoordeel #bijjezelfblijven #controle #tijd #druk

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren