top of page
Unleash your magic groepstraject vrouwen coach zichtbaar succes persoonlijk leiderschap

Dit Transformatieve 1 op 1 coaching Traject is speciaal voor ambitieuze, bewuste vrouwen

die klaar zijn met zich zelf klein houden en meer uit zichzelf, het leven en hun werk willen halen.
Zodat meer vrouwen hun Magic - hun authentieke energie, stem, visie en grootsere dromen - gaan
laten horen en zien.

ZIJN vanuit jouw essentie en op een manier die werkt voor JOU.

Vraag via 'Mijn Agenda' een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan

Unleash your Magic

Het is jouw tijd om te schitteren!
 

To show them what you’ve got.

Je eigen ding te gaan doen en er uit laten komen wat er in zit. Omdat je weet dat als je het niet doet, je uiteindelijk een stukje van jezelf en je leven gaat missen.

 

Je bent klaar om rigoureus op te schudden en voorgoed af te rekenen met alle ‘ja-maars’, twijfels, en oude stukken die je tot nu weerhielden.

 

Het moment is aangebroken om te stoppen met wachten. Om te stoppen met je klein houden, zelf aanmodderen en te kiezen om NU die volgende stap te zetten.

 

En ja, dat is mega spannend.

 

Maar je weet ook dat er GOUD op jou ligt te wachten – aan de andere kant van de deur.

 

Je staat te popelen van excitement als je in dat gevoel stapt van wat er allemaal mogelijk is.

 

Het besef dat je niet langer stilstaat, maar vooruitgaat en komt waar je wil zijn.

 

Gevoelens van succes én dankbaarheid.

 

Blijdschap. Trots.

 

You dreamed it and did it!

linda verschuren geluk werk business happy ondernemen water kracht sterk vrij gezond essentie purpose leven

Klinkt dit bekend voor jou?

 • Je hebt een grote droom maar je loopt vast. Je wilt zo graag, maar het komt er maar niet uit. Je houdt je in, zorgt makkelijker voor anderen, maakt jezelf kleiner en past je aan anderen aan (pleasen), in plaats van te gaan voor wat écht werkt voor jou

 • Steeds vaker voel je dat je toe bent aan die volgende stap op jouw reis. Je bent gegroeid, de focus lag even op andere zaken of je staat al langer stil dan je wenst, waardoor de plek waar je nu staat, niet groot genoeg meer voelt.

 • Je hebt het goed maar toch knaagt er iets. Je merkt het aan je grotere wensen, je frustraties, het gevoel dat je vast zit. Soms lijken oude thema's weer terug te zijn, of heb je last van je innerlijke criticus en mis je de flow in je leven en business.

 • Je verlangt soms naar verbinding met gelijkgestemden. Terwijl anderen jou ook een zwaar gevoel kunnen geven omdat je je vergelijkt en in (zelf)oordeel schiet. Wanneer je anderen ziet doen waar jij van droomt, bekruipt je stiekem het gevoel dat ze niet per se beter zijn of meer kunnen dan jij, maar toch… het lijkt hen wel 10x beter en sneller te lukken.

 • Je loopt vast, ook omdat je niet precies weet wat je wilt

 • Je bent niet oppervlakkig. Je wil doen waar jij die diepe voldoening van krijgt, alles er uit laten komen wat er in je zit. Maar ook het geld creëren om het leven te leiden dat je graag wil. Je twijfelt vaak en vraagt je af of je niet gewoon tevreden moet zijn met waar je nu bent 

 • Ondanks alle boeken die je hebt gelezen en alle cursussen en Webinars die je hebt gevolgd, zie je de rode draad niet. Je mist helderheid.

 • Je wil je succesvol voelen en je eigen geld creëren. Maar niet ten koste van alles, want rijkdom verlang jij ook op andere vlakken. Genieten van de kleine dingen met vrienden of de kids, het hebben van een fijn leven mét voldoening, je verbonden voelen met jouw Essentie & Purpose. Diepe happiness ervaren als jij met jouw creaties, kennis en kunde (jouw Magic), mag bijdragen aan anderen en een mooiere wereld.

 • De tijd, het geld, alles wat je nog te doen en te leren hebt, de moed zakt je soms in de schoenen omdat je niet ziet hoe je daar snel en vooral makkelijk kunt komen.

woord juli-aug 23 (Instagram-bericht).png

Ik geloof dat jouw leven en de wereld mooier zou zijn als meer vrouwen hun unieke, authentieke energie, stem, kunde en dromen (hun Magic) laten horen en zien. Je moet alleen even weten hoe je het spel moet spelen.

 

En dan bedoel ik niet volgens de vastgestelde normen van de maatschappij. Niet (onbewust) aangepast zoals het ‘hoort’, of van vrouwen wordt verwacht. Niet tegen de stroom in strijdend, vanuit oordelen, hokjes of nóg harder werkend om in het plaatje te passen. Want wat als het je nog niet gelukt is om (makkelijk) te komen waar je wil zijn, omdat hoe je tot dusver deed, niet de weg is die in lijn is met jou? Wat als je niet fout, maar anders bent?

Anders functioneert?

Als je eenmaal bewust wordt wat voor jou werkt en dat jij jóuw 'spel' mag spelen; dan is het ook voor jou mogelijk om je Magic te laten stralen en jouw Play Bigger dromen waar te maken.

 

Daarom heb ik Unleash your Magic ontwikkeld. Speciaal voor ambitieuze, bewuste vrouwen die voelen dat er nog meer in ze zit. Die weten dat ze nog zo veel meer te brengen hebben. Die het zichzelf waard vinden en het zichzelf gunnen om hun eigen weg te vinden…en voor hun grootsere dromen willen gaan.

vrouwen plezier joy lachen magic happiness geluk dankbaar succes hoe vrijheid succesvol traject

Wat levert Unleash your Magic jou op? Na dit Traject:

Voel je het zelfvertrouwen en het lef om jouw eigen ding te doen.

Ben je bewuster, meer verbonden met jezelf. Je gedachtes, gevoel en acties zijn meer in lijn met je essentie.

Heb je veel meer gemak en plezier om jezelf zichtbaar en hoorbaar te maken en je dromen te volgen.

Ervaar je meer ruimte, vrijheid, voldoening, ben je blijer met jezelf en happy met je leven.

Heb jij een andere, powerful Mindset die vóór je werkt (in plaats van tegen je).

Ervaar je minder (on)bewuste  blokkades, meer mentale vrijheid en een gevoel van ruimte, lichtheid en flow.

Heb jij jouw unieke kompas waardoor jij altijd je weg weet. De rode draad waarop jij terug kunt pakken om jezelf scherp en gefocust te houden.

Voel je je sterker en meer in je kracht. Je hebt meer energie en bent positiever.

Heb je helderheid en focus van wat je echt wilt en hoe je daar kunt komen.

Kun jij jouw grenzen beter aangeven en jezelf volgen zonder last te hebben van wat anderen verwachten of daarvan vinden.

Master jij de unieke powers om jouw Magic de wereld in te brengen.

Kun jij zuiverder, makkelijker & sneller ook écht gaan doen wat jij verlangt of van droomt. Of dat nu: je hart gaan volgen, een business starten/ opschalen, meer geld verdienen, meer impact maken, of wat jouw droom ook is.

Heb je meer voldoening en succes met je werk/business en jouw leven. Ongeacht wat succes voor jou is.

Vraag via 'Mijn Agenda' een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan

Zoals jij alles vertelt komt het gewoon helemaal binnen. Er is zo veel meer inzicht gekomen bij mij! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Het kriebelt en het borrelt en het bruist en brrr... kippenvel!

Whow, world here i come! Thanks Linda voor jouw bijdrage!

- Y.A.-

Lieve woorden van vrouwen waar ik mee mocht werken:

Ik ben zo dankbaar dat je mij in jouw Traject mee wilde nemen. Ik vind het zo prachtig hoe jij iedere keer weer wat voor mij negatief was, kon omdraaien naar het positieve. Door een andere Mindset is er zoveel mogelijk en verandering onvermijdelijk. Wat een eye-openers, rust en vrijheid heeft dit mij gebracht! Zo dankbaar met wat we hebben gedaan in de maanden van het traject, daar zijn geen woorden voor.

M.L.

Heel fijn om met Linda te mogen werken. Je merkt dat ze zich met haar hele hart en vol liefde voor je inzet. Ze kan je op tijd stoppen als je te hard doordraaft (; en ook weer op een ander spoor zetten waardoor je enorme stappen vooruit kunt komen. Ik ben erg blij dat ik Linda als mijn empowering coach/ fascilitator heb want ik heb zo veel mogen leren van haar!

M. T

Nog even voorstellen:

Hi, ik ben Linda Verschuren. Hoewel ik vanaf 2009 naast mijn baan in het onderwijs een kvk nr had voelde ik mijzelf niet een echte ondernemer. Ik ben opgegroeid in een dorpje in Brabant en had geleerd dat 'normaal' al gezellig en gek genoeg was.

 

In 2014 leefde ik het ‘mooie normale plaatje’ met een vaste baan, mijn lief en 3 jongens waaronder een eeneiige tweeling. We hadden de zekerheid, de inkomsten, het huis, een duidelijke privé/ werk balans en woonden in een gezellig en groen dorp.

 

Maar een intense ervaring bij de komst van mijn tweeling had mij, diep vanbinnen, wakker geschud en het gevoel dat ik het leven, míjn leven wilde leven en niet dat wat anderen van mij verwachtte werd steeds sterker. Mijn grotere dromen kwamen steeds meer naar de oppervlakte en dat wrong steeds meer met de realiteit.

 

Lang verhaal kort; Uiteindelijk nam ik de sprong in het diepe en nam ik ontslag zonder te weten wat ik ging doen. Het gaf mij eindelijk een gevoel van vrijheid en mogelijkheden om mijn eigen weg te gaan. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben, alleen het was niet de snelste en zeker niet de makkelijkste weg.

 

Want ondanks mijn kennis als ondernemer, docent, therapeut en coach bleef ik mijn belemmeringen houden. Opnieuw door de kinderen ( “mama, waarom spelen grote mensen niet meer?” ) kreeg ik een waardevol inzicht:

Ik zat nog steeds vooral in mijn hoofd. En stiekem werkte dat niet écht. 

Wat was er nog meer mogelijk?

onderneemster ondernemen zzp vrouw plezier joy laptop telefoon lachen hulp vrouwen traject techniek groei linda verschuren

Na een tijd soul searching kwam ik er achter wie ik op een dieper level ben, wat mijn missie en mijn kracht is. Ik werd bewust waarom alle cursussen, opleidingen en boeken voor mij niet hadden gebracht waar ik écht wilde zijn. Ze misten 1 element: Míj. Mijn essentie. Mijn realiteit, mijn weten, mijn gewaarzijn. Zodat ik altijd kan spelen met wat licht is voor míj.

 

Het vinden van dit missende ingrediënt bracht alles in een stroom versnelling. Zowel in mijn leven, als moeder, vrouw en onderneemster groeide ik en bereik(te) ik de vrijheid, voldoening en het succes van steeds grotere dromen en ambities.

 

Dat gun ik jou ook. Het leven is zoveel meer dan normaal zijn, de ratrace, of de verwachtingen van de rest van de wereld. Je wil léven. En in elk facet die diepe happiness ervaren. Jouw essentie volledig tot uiting brengen, jezelf laten zien en horen.

 

Daarom begeleid ik je met veel plezier in dit exclusieve 1 op 1 Traject bij de transformatie van waar je momenteel staat naar waar je wil zijn. En leer ik je niet alleen wat je moet doen en praktische tools & technieken, maar faciliteer ik je ook hoe je meer bewust en ruimte kunt Zijn. Zodat jij in lijn met jouw essentie, kunt gaan schitteren en impact maken met jouw Magic – jouw unieke stem, creaties, visie en dromen.

Daar word jij én de wereld blijer van.

coach gesprek sessie 1 op 1 traject vrouwen hulp tips jezelf kwijt blokkade linda verschuren

Wat krijg je allemaal bij dit   coaching programma?

​Unleash your Magic is een Exclusieve, Empowerende Reis, inclusief Online 1 op 1 sessies, ondersteunende audio's/ materialen/ oefeningen, Mindset tools, Gezondheidsadviezen en Essentie werk.

Zodat jij in een nieuwe manier van Zijn, leven en creëren kunt stappen; waar je meer flow naar en voor jou zult krijgen en jij kunt gaan voor jouw grotere dromen en ambities.

 

 • 3 of 6 maanden Essentie Intensive en de Power van 'All-In';  Ik combineer mijn brede achtergronden met 20+ jaar ervaring

 • Kick-off Sessie, Online via Zoom

 • 5 modules waarin jij jouw unieke creatie superpowers gaat masteren

 • Online Empowerment sessies om de 2 weken:                        Dit is waar de Magic Happens! Ik faciliteer met verbale en energetische technieken om dat wat niet meer voor je werkt, snel en powerful te transformeren. Ik leer je tools en technieken om je Mindset, Bewustzijn en Creatie vermogen te shiften. Zodat dat wat je kunt en weet, ook gaat DOEN.  Hierbij maak ik gebruik van de door mij ontwikkelde Essenciness®  Strategie maar waarbij alle ruimte is voor jou en jouw vragen.

 • Replay van de sessie

 • Essentie Werk, Mindset Werk, Werkbladen en meer. In de vorm van Challenges en Oefeningen. Altijd afgestemd op jou, jouw leven en mogelijkheden. Zodat het als spelen voelt i.p.v. moeten.

 • Activerende-, Empowerende-, Meditatie Audio’s ter ondersteuning.

 • Jouw unieke Rode draad Cirkel, uitgewerkt, verhelderend en praktisch op 1 A4tje

 • Jouw unieke Essentie Statement, op 1 A4tje, voor blijvende helderheid en gemak.

 • En! 'Unleash Your Magic' Salon; een exclusieve Whatsapp contact waarin jij 24/7 jouw vragen tussen de sessies kunt stellen. Wat heb je vandaag nodig? Een Business coach? Een luisterend oor, een tip of tool? Of toch Facilitatie bij een blokkade, een schop onder je kont of warme begrijpende woorden van een gelijkgestemde vrouw? Wat het ook is waardoor jij snel en makkelijk on track blijft en écht verder komt. Ik ben er all the way voor jou! 

Inclusief Tijdelijke Bonus:

Bonus 1: Empowerment Audio: 'Gemak, Ruimte & Overvloed                               met Geld' - Leer je investeringen 10voudig retour te                               ontvangen.

Bonus 2: Gratis deelname aan Live dagen tijdens jouw Traject                             periode

De geheime kracht van empowerment coaching

Na jaren van opleidingen gemixt met eigen ervaringen qua persoonlijke ontwikkeling en leiderschap heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld: de Essenciness® Strategie.

 

Dit traject is anders en je zult deze werkwijze terug zien komen in elk onderdeel. Ik leer je niet hoe het moet en geef je geen kant-en-klare antwoorden of oplossingen. Want ik geloof dat er niet één uitgestippeld pad is, dat voor iedereen werkt. Je mag juist leren erkennen dat jij weet dat jij weet. 

Tijdens dit traject begeleid ik jou om jouw essentie, eigen weg en happiness te vinden en daar stappen in te zetten. Je mag leren volgen wat licht is voor jou.

Einstein zei: “Alles is energie. Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.” Om te komen waar je wilt zijn, is een shift in je level van bewustzijn nodig. En dat rimpelt door in jouw denken en handelen. Je voelt je empowered, je wordt je bewust van jouw realiteit, jouw innerlijk weten en jouw bewustzijn. Dit is omdenken 2.0, want nu kom je uit je hoofd en zie je dat er meer mogelijk is als dat je dacht.

Je transformeert naar een new way of being. Je stapt in een nieuw verhaal en een nieuwe manier van leven en het doen van business. Zodat jij jouw Play Bigger Dromen met sneller, met gemak en plezier kunt laten uitkomen. 

Vraag via 'Mijn Agenda' een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan

linda verschuren empowering women vrouwen coach therapeut onderneemster plezier lachen geluk werk business

Jouw Investering

Deelname aan het traject is op basis van beschikbaarheid en match. Vraag een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan als je interesse hebt. 

Koop pijn kennen we allemaal wel. Zeker wij vrouwen. Is het niet vanuit de geschiedenis die door rimpelt, dan is het wel ons vermogen om in plaats van egocentrisch, ook bij het uitgeven van geld, meer inclusief en empathisch naar onze omgeving te kijken.

Wat als daar niks mis mee is?

Wat als je jezelf daar niet fout voor hoeft te maken?

Dit traject is anders en niet voor iedereen. Ik vertrouw er op dat jij weet wat jij weet. Jij voelt die bruis wel als ik de juiste persoon ben voor jou. Als dit het niet voor je is, doe het dan vooral niet. Volg altijd wat licht is voor jou!

Mijn wens voor jou is alleen, dat jij het jezelf gunt om voorbij alle afleidingen, die omhoog zullen komen, te vangen en kiezen wat zuiver waar is voor jou.

(en daarover in het Traject ook meer) Maar nu eindelijk maar eens die prijs ;) 

Jouw investering voor het  3 maanden Unleash Your Magic Membership is: 

Betaling in 1 keer: E 1500

Betaling in 3 termijnen: 3x E550

+ jouw tijd en inzet

+ jouw feedback

Jouw investering voor het  6 maanden Unleash Your Magic Membership is: 

Betaling in 1 keer: E 2800

Betaling in 3 termijnen: 6x E 500

+ jouw tijd en energie

+ jouw feedback

Interesse? Benieuwd of er plek is? Of wil je meer weten en kennismaken?

Vraag via 'Mijn Agenda' een gratis en vrijblijvend Ontdekgesprek aan:

Kwaliteit en Garantie

Essenciness® is internationaal geregistreerd en daarmee een uniek en beschermd merk.

Mijn Cursussen en Trainingen bieden erkende kwaliteit en diepgaande impact.

Linda Verschuren Empowering People is een officieel gecertificeerde Onderwijsinstelling door het Rijk erkende CRKBO. Dat houdt in dat ik daarmee als docent en Onderwijsinstelling aantoonbaar voldoe aan de kwaliteitscode. En mag jij onderwijs- en didactische kwaliteit in mijn trajecten verwachten.

Daarmee kan ik ook een Tevredenheidsgarantie geven:

Niet tevreden? Geld retour.

Zie de Voorwaarden op mijn website.

bottom of page