top of page

“- All of life comes to me with ease, joy and glory.” Gary Douglas -

Access Consciousness™

Access Consciousness™ (toegang tot bewustzijn) is een verzameling van een heleboel tools  en technieken die bijdragen om meer bewustzijn te creëren. Wat als jij zo bewust, mindfull, present, aanwezig bent in je leven dat je het drama, de uitdagingen kunt veranderen? Hoeveel ruimte, gemak en vrijheid zou jou dat geven? De oprichters van Access Consciousness zijn Gary Douglas en Dain Heer en zij willen mensen bewuster te maken en mensen zo meer toegang geven tot zichzelf. Wat als dat wat je ergens altijd al wist of mogelijk dacht, ook werkelijk kan? Wat als dat wat je moet veranderen om daar te komen, veel makkelijker kan als dat je dacht?

Het doel van Access Consciousness™ is mensen in staat stellen dat ze weten dát ze weten. Weten wat waar is voor jóu en daarvoor kunnen kiezen ondanks andermans oordelen en verwachtingen, oude patronen of de rugzak van je verleden.

Access Consciousness™ kwam op mijn pad toen ik zelf het roer had omgegooid en meer wilde gaan doen dat voor mij werkte. Ik had ontslag genomen uit het Basisonderwijs en na een zoektocht kwam ik uit bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. De valkuilen en beren die daarbij op mijn weg kwamen, belemmerden en kostte mij veel energie en tijd. De eerste technieken die ik leerde van Access Consciousness™, waren de Access Bars™ en de tool 'Licht & Zwaar'.  Dingen die ik al een tijd lang wilde veranderen, veranderde tot mijn verbazing met deze tools snel en makkelijk. Het maakte mij dankbaar en erg enthousiast en besloot me hier verder in te scholen om zo ook hiermee voor anderen een bijdrage te kunnen zijn. 

Ik ben Access Bars™ Practitioner en Access Bars™ Facilitator (cursus geven) geworden. Daarna ben ik de Internationale trainingen gaan volgen en ben naar oa Amsterdam, Wenen, Milaan, Berlijn en  Kopenhagen geweest. In 2018 naar Rome waar ik mijn titel 'Access Consciousness Certified Facilitator' heb behaald. Ik ben daarmee Allround facilitator in het geheel van Access tools en technieken. Daarna ben ik me verder gaan specialiseren als Access Bodyclass Facilitator, Access Joy of Business Facilitator en blijf ik mezelf ook daarna uitdagen met trainingen en cursussen. Ik zie het als een passende aanvulling op mijn Complementair Therapeutschap en de Medische en Psychologische Basiskennis die ik heb gestudeerd. 

Access Bars sessies, Access Bars cursus, de Access Foundation cursus, SOP sessie, Access Bodyproces sessies en cursussen behoren naast de integratie bij individuele trajecten live of online tot de mogelijkheden die ik nu aanbied.

Kijk in de agenda of neem contact op als je meer informatie of een afspraak wil maken.

Filmpje; Wat is Access Consciousness™ ?

bottom of page