“- All of life comes to me with ease, joy and glory.” Gary Douglas -

Access Consciousness™

Access Consciousness™ (toegang tot bewustzijn) is een verzameling van een heleboel tools  en technieken die bijdragen om meer bewustzijn te creëren. De oprichters, Gary Douglas en Dain Heer, zijn er opgericht mensen bewuster te maken en meer toegang te geven tot zichzelf. Om de dingen die je wil veranderen of los laten in je leven, op een nog makkelijkere manier te kunnen doen.

Het doel van Access Consciousness™ is mensen in staat stellen dat ze weten dát ze weten. Weten wat waar is voor jóu en daarvoor kunnen kiezen ondanks andermans oordelen en verwachtingen, oude patronen of de rugzak van je verleden.

Access Consciousness™ kwam op mijn pad toen ik zelf het roer had omgegooid en meer wilde gaan doen wat bij mij paste. De valkuilen en beren op de weg die mij belemmerden, kostte mij veel energie en tijd. De eerste technieken die ik leerde van Access Consciousness™, waren de Access Bars™ en de tool 'Licht & Zwaar'.  Dingen die ik al een tijd lang wilde veranderen,  waar ik wel bewust van was maar de lading die er bij omhoog kwam maakte het zwaar om makkelijk anders te kiezen, veranderde met nauwelijks moeite. Ik was ontzettend verbaasd dat processen die met andere technieken voor mij lang duurde of veel energie van mij of mijn lijf kostte, nu zo snel en makkelijk gingen. Ik was heel dankbaar en erg enthousiast en besloot me hier verder in te scholen om zo ook hiermee voor anderen een bijdrage te kunnen zijn. 

Ik ben Access Bars™ Practitioner en Access Bars™ Facilitator (cursus geven) geworden. Daarna ben ik de Internationale trainingen gaan volgen en ben naar Amsterdam, Wenen, Milaan, Berlijn, Kopenhagen enz. geweest. In 2018 in Rome heb ik mijn titel 'Access Certified Facilitator' gehaald. Ik ben daarmee Allround facilitator in het geheel van Access tools en technieken. Daarna ben ik me verder gaan specialiseren en heb onder andere het diploma Access Bodyclass Facilitator gehaald. 

Access Bars sessies, Access Bars cursus, de Access Foundation cursus, SOP sessie, Access Bodyproces sessies en cursussen behoren naast de integratie bij individuele trajecten live of online tot de mogelijkheden die ik nu aanbied.

Kijk in de agenda of neem contact op als je meer informatie of een afspraak wil maken.

Filmpje; Wat is Access Consciousness™ ?

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren