top of page

Dankwoord

Zo veel mensen hebben bijgedragen aan waar ik nu sta en wat ik doe. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze mensen op mijn pad heb gekregen. Met ze mocht werken, van ze mocht leren en/ of van ze mocht ontvangen. Het is onmogelijk om iedereen te benoemen  en de woorden te vinden hoeveel hun bijdrage voor mij waard is en wat dat voor mij betekent. Iedereen die ik hier niet noem of hier niet genoemd wil worden, dank!

Familie en vrienden wil ik bedanken voor al hun steun en vertrouwen in mij, toen ik besloot om werk en zekerheden los te laten en ik wilde kiezen voor meer, meer van mij en meer van het leven.

Ik wil Gerard K. bedanken voor alle uren sparren over wetenschap, techniek en spiritualiteit, voor het bevragen en er zijn op mijn zoektocht. Max en Gidy voor het zien van mijn kunde, lang voordat ik het zelf zag. Inge Middeldorp voor haar enthousiasme en hulp en tijd. Maar ook voor alle briljante ideeën, dank je wel Inge! Ismay Kieskamp voor haar tip en delen van haar kennis, door jou werd het zelf een website bouwen zo veel meer toegankelijker voor mij. 

Lars van Hemmen die met zijn ongelofelijke talent de klus klaarde om zo veel van mij te vangen en te verwerken in een logo. Ik kan niet zeggen hoe blij ik daar mee ben, zichtbaar en onzichtbaar zit er alles in verweven. Dank voor je tijd, energie en de bereidheid om anders te kijken.

Renske Pepping en haar talent en kennis over teksten schrijven en multimedia. Dank voor jouw bijdrage aan mijn website en zichtbaar maken van wat ik doe. Zonder jou had ik dat nooit zo trots gekund. Mirjam zonder jou had ik nooit met zo'n goed gevoel thuis, de kindjes, los kunnen laten en de tijd gehad om dit te doen. Ine van de Heuvel die mij een kans bood die ik eerder niet had kunnen bedenken. Dank voor het vertrouwen en het delen van je prachtige praktijk. Martijn vd P. voor wie je bent. In sommige dingen het tegenovergestelde van mij en daarom zo'n bijdrage. Maar ook voor het delen van je tijd en kennis. De Facilitators van Access Consciousness™ voor alles wat jullie hebben gekozen en zijn aangegaan waardoor jullie zo'n uitnodiging voor mij zijn om meer van mij te zijn en meer van mij te gaan doen. Mark Verschuren, voor al die keren dat je er voor mij was en je praktische hulp voor mijn website en zoveel andere zaken. En tot slot Rogier voor al je geduld, uren luisteren, maar vooral degene die mij altijd steunt om het beste in mijzelf te vinden en naar boven te halen. Dank voor je vertrouwen en voor jou.

Liefs Linda

bottom of page