top of page
- Do more of what makes you happy -

Over Linda Verschuren

Ik ben 42 jaar en woon in Berkel-Enschot, Noord- Brabant. Ik ben moeder van 3 zonen, hou van (berg)klimmen, koffie en wandelen in de natuur. Ik doe de dingen graag een beetje anders, hou van lachen en lekker eten.

 

In 2007 werd ik moeder van een eeneiige tweeling. Daarmee zie ik elke dag van heel dichtbij dat twee mensen die genetisch en lichamelijk hetzelfde zijn, toch ieder hun eigen karakter en kracht hebben. Het bekrachtigde mijn opvatting: Zelfs als we fysiek hetzelfde zijn, is er iets eigens in ons dat ons uniek maakt.

Dat authentieke, unieke potentieel vind ik het mooiste dat er is. Want als je weet wat jou onderscheidend maakt, dan weet je ook hoe jij iets toevoegt voor jezelf en voor de wereld om je heen. Je volgt je eigen weg en maakt keuzes die daarbij passen. Dat voelt, in balans, in flow en krachtig.

Met Empowering People heb ik mijn kracht, enthousiasme en mijn weg gevonden. Dat gun ik jou ook.

Welke bijdrage kan ik voor jou zijn?

Mijn achtergrond
In de jaren dat ik als docent werkte in het (Jenaplan)onderwijs mocht ik het unieke in kinderen uitdagen en bekrachtigen. Door mijn vernieuwende kijk hierop en de kans die ik kreeg om vanuit een eigen concept te werken, heb ik veel kennis en ervaring hierin op kunnen doen. Ook het contact met ouders heb ik altijd als inspirerend ervaren. Ouders lopen echter in de huidige maatschappij steeds vaker tegen zaken aan waarbij hun kind niet lijkt te ‘rijmen’ of in een hokje moet passen. Concepten, afspraken, stempels en visies zorgen voor een keurslijf waarin het kind moet functioneren en krijgen meer waarde, dan de uniekheid en het totale potentieel van het kind. Door mijn visie op mens-zijn ging dit voor mij ook steeds meer wringen. Dit werd voor mij zo sterk dat ik ontslag nam. Zo kon ik verder met mijn missie om een bijdrage te willen zijn voor iedereen die opzoek is naar bewustwording, leven en werken vanuit je krachtige, authentieke zelf.

Het werken met kinderen verschoof naar werken met volwassenen. Naast kinder-,gezin- en onderwijscoach ging ik als Natuurgeneeskundig Therapeut en Natuur Voedingstechnologe steeds meer in het volwassenenonderwijs lesgeven en coachen. Met mijn Internationale scholing bij Access Consciousness™ , de Medische en Psychologische erkende Basiskennis en aanvullende bijscholingen, heb ik nog meer technieken mogen leren die aansluiten bij mijn visie en missie. Met de trainingen die ik in binnen en buitenland volgde mbt tot Business en geld-Mindset werd voor mij het plaatje compleet. Ik kan nu met het complete plaatje meekijken; Body, Mind en Heart. En dat sluit helemaal aan bij mijn Holistische mens visie en stelt mij instaat om met gemak eclectisch en pragmatisch te werken. Door mijn opleidingen, kwaliteiten, talenten en ervaringen, met Empowering People te mogen inzetten, mag ik doen waar ik ongelofelijk happy van word!

 

Als Integraal Natuurgeneeskundig Therapeut, Life Empowerment Coach en Access Certified™ Allround Facilitator wil ik een bijdrage zijn aan de  bewustwording van de kracht van jou. Ik geloof dat als we ons unieke, authentieke zelf zijn en ons licht laten stralen dat we dan samen de aarde lichter maken. Met jouw unieke eigenheid ben je een bijdrage voor de wereld om je heen. Met Empowering People wil ik je faciliteren om het loskomen te vergemakkelijken van zowel fysieke als mentale blokkades die jou daarin belemmeren. Zodat jij met meer gemak, plezier en power jouw weg in het leven kunt kiezen en gaan. En hoe zou dat weer door rimpelen?!

blauw.jpg
- Hoi Linda, zo fijn, hoe stralend jij de cursus bij ons hebt gegeven. Wij zijn blij dat jij, met je mooie energie, je met ons centrum wilt verbinden. E.K. - 
bottom of page