top of page
- Soms moet je veranderen om jezelf te blijven. -

Over Empowering People

Bij jezelf blijven, weten wat je wil, mindful aanwezig zijn. Een vitaal lichaam, voldoende energie. Veel mensen streven ernaar, maar het is moeilijk dit écht te bereiken. Zeker in de huidige maatschappij waarin we ons vaak gehaast, geleefd en gestrest voelen. We willen aan allerlei verwachtingen voldoen, zoveel mogelijk ballen hooghouden en anderen de leukste versie van onszelf laten zien. Geen wonder dat we vergeten wat we zelf willen.

Het kost stiekem behoorlijk veel energie om niet je authentieke, unieke zelf te zijn. Daardoor kun jij, je niet lekker in je vel voelen, op de automatische piloot leven of het gemak en de flow in je leven missen. Uiteindelijk heeft dat ook z’n weerslag op grotere zaken: een relatie die niet lekker loopt, een carrière die vastloopt of je lichaam dat tegenstribbelt. Gelukkig kun je hier iets aan doen.

Terug naar je krachtige zelf
Wat jouw eigenheid zo uniek maakt, is dat het in jou zit en in niemand anders. Het is jouw Zijn, in combinatie met jouw enthousiasme, kwaliteiten en talenten. Met Empowering People faciliteer ik je om daar bewustzijn en inzicht in te krijgen en afscheid te nemen van alle ruis daaromheen: aangeleerde patronen, vastgeroeste blokkades en hoge verwachtingen. Omdat ik Holistische werk en geestelijke en lichamelijke klachten niet los van elkaar zie, kan ik je op een natuurlijke manier Empoweren bij je fysieke, emotionele of mentale klachten. Zodat jij met meer gemak, plezier en power jouw weg in het leven kunt kiezen en gaan.

Ik geloof in de kracht van jouw unieke eigenheid en de bijdrage die jij daarmee kunt zijn voor de wereld om je heen. Als we ons unieke, natuurlijke zelf zijn en ons licht laten stralen dan rimpelt dat door in de wereld. Dat is precies waarom ik Empowering People ben gestart. Hieraan bijdragen brengt mij energie en plezier. Want als jij nog meer leeft en werkt vanuit je authentieke jou, gaat alles voor jou ook met meer gemak, plezier en power. En hoe zou dat weer door rimpelen?!

logo linda verschuren empowering people groen linde, bewustwording, labyrinth, natuur, praktijk, behandelingen, cursus

- Ook al kan ik niet met alles iets. Ben ik nog wel trots. Je andere kijk op de wereld, het willen helpen, het heeft er altijd al in gezeten. Ga vol vertrouwen je ding doen. papa -

bottom of page