top of page
access bars, access clearing, vrij, free, light, happy, blij, gelukkig
vrij, happy, geluk, access consciousness, lucht, natuur

- The only time anything is heavy, is when you are not being you - Dain Heer

De Clearing Statement

Access Verbale clearing processen; de Access Consciousness Clearingstatement

Wat is de Access Clearing Statement en hoe werkt het?

Een van de hulpmiddelen die in Access Consciousness gebruikt worden is de Clearing Statement. Deze gaat als volgt:

Right & Wrong, Good & Bad, Poc & Pod, all 9, Shorts, Boys and Beyonds

Het gewicht van ons verleden, beperkt ons vaak in het nu. De rugzak die gevuld is met ervaringen uit opvoeding en je verleden, kan ons in het nu belemmeren en beperken. Vaak ben je je daar niet bewust van en als je je er bewust van bent blijkt het lastig om het echt te veranderen. Dat komt omdat ons denken slechts een klein onderdeel is van wie en wat we werkelijk zijn. Wil je échte verandering, dan werkt transformatie in alle lagen van jou het meest dynamisch. 

Met het Verbale clearing proces, de Clearing Statement wordt dit juist makkelijk en kunnen we direct die lading 'clearen' (loslaten). Verander je iets in de energie, dan rimpelt dat door in het emotionele, fysieke maar ook in gedrag en patronen. Je wordt werkelijk vrij van de plekken waar jij jouw leven(senergie) hebt vastgezet. 

Hoeveel ruimte zou het jou geven als de lading van het probleem weg is? Welke mogelijkheden zou jou dat geven wanneer je ergens aan wil werken? Wat zou het voor jou betekenen als de lading van het verleden, jouw rugzak, veel lichter zou zijn? Je hoeft het alleen maar te kiezen.

Net als in een coaching sessie, gaan we in gesprek. Ik gebruik daarbij verschillende faciliterende technieken om in het vragen, waarnemen en kiezen te komen. Ik stel vragen om jouw aandacht te leiden naar de plekken waar jij jouw leven hebt vastgezet. Met het stellen van vragen komt de lading, de energie omhoog. Deze lading kunnen we clearen, loslaten.

Je hoeft het allemaal niet te begrijpen om het te laten werken. Er zijn vaak ook geen woorden voor te vinden, als de lading weg is merk je meteen een verschil. Het is lichter, ruimer, het geeft een 'dit klopt' of 'thuiskomen' gevoel. Bij het thema wat gecleared is heb je minder lading, je blijft er niet meer in hangen, stopt met denken in rondjes. Snel en gemakkelijk kunnen we nu verder kijken wat er nog meer niet voor je werkt en zou willen loslaten.

Ik gebruik de Clearingstatement in Privé sessies, Access Bars class en met de 4 daagse Access Foundation nemen we een diepe duik naar meer van jou en werken we met deze snelle en makkelijke tool. Welke bijdrage zou de Clearing Statement voor jou kunnen zijn?

 

 

Kijk hier een filmpje van Dr. Dain Heer: Wat is de Access Consciousness Clearing Statement?

Body (lichaams) processen

Access Consciousness™ Lichaamsprocessen bestaat uit verschillende technieken waarbij handen op het lichaam worden geplaatst om een bepaalde energie te activeren. Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug en activeren het zelfhelend vermogen.

Een sessie met lichaamsprocessen wordt geheel op het individu, uniek afgestemd. Afhankelijke van de vraag of het probleem wordt er een bijpassend lichaamsproces of een combinatie daarvan gekozen. Je ligt daarbij 60 tot 90 minuten (afhankelijk van het proces) aangekleed op een behandeltafel. 

Er zijn lichaamsprocessen voor:

 • versterking van het immuunsysteem

 • disbalans in of ongemak met het lichaam

 • uit verbinding met je lichaam zijn

 • slaapproblemen

 • trauma/ PTSS

 • pijnen in het lichaam

 • huidproblemen

 • spijsverteringsproblemen

 • ademhalingsproblemen

 • pijn na een val

 • hersenschudding

 • littekenweefsel

 • en nog heel veel meer, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kijk hier een filmpje over effecten van Access Consciousness Bodyprocessen door Dr. Jackie Bell

bottom of page