top of page

Feedback & Reviews

Deel je Feedback

Deel hier je mening, je ervaring over je contact, cursus of sessie bij Linda Verschuren Empowering People, zodat anderen kunnen bekijken of dit iets voor ze is. Je kunt het anoniem doen maar je bent ook vrij om je naam er bij te zetten. Dank je wel!

BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

Reviews

Lees hier wat mensen zeggen over Linda Verschuren Empowering People;

.

Foundation class

The day after.. poeh.. poeh.. wat een mooie 4 dagen waren dit! Zoals jij alles vertelt komt het gewoon helemaal binnen. Er is zoveel meer inzicht gekomen bij mij! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk. Het kriebelt en het borrelt en het bruist en brrrrr.. kippenvel! Wij.. de oneindige wezens die alles voor elkaar krijgen. Wow, Magical world, here i come! Thanks Linda voor jouw bijdrage! -Y.A.

.

Foundation class

De Foundation was voor mij een enorme bijdrage. Super dat we gekozen hebben en gecleared en opgeruimd met Linda Verschuren. Met humor en een traan en ik lach nog steeds en vaker. - I.M.

.

Online call

&WOW! wat werkt deze call vandaag door! De investering (10euro) ten opzichte van de waarde is enorm. Wat n bijdrage. Linda you Rock! -K.V.

.

Ontmoeting

Hoi Linda, wat een mooi bericht op je fb. Ik dacht echt vanmorgen; ik moet het nu doen en naar je toe lopen anders zie ik je nooit meer. Je zegt in je stukje dat ik je leven heb veranderd vandaag (wat een compliment) maar als je eens weet wat je vandaag voor mij hebt betekend. En de woorden die je schrijft... ze raken me! Bedankt dat je even de tijd hebt genomen voor me. Ik ben dankbaar dat ik je even live mocht ontmoeten. Ik blijf je volgen op fb en wie weet zie je me ooit terug in een van je classes ;) 

.

Bars class

Ik heb gisteren een Access Bars class gedaan bij Linda. Echt een super ervaring. De class alleen al, maar zeker ook door de fijne begeleiding, humor en puurheid van Linda. -Wendy

.

Foundation class

Afgelopen mei 2018 mijn eerste Foundation mogen volgen bij Linda Verschuren. En wat ben ik ontzettend dankbaar en wat heeft het me ontzettend veel meer MIJ gebracht! Linda faciliteerd echt op haar eigen unieke manier, sprankelend maar ook heel down too earth en met een flinke dosis humor. Het heeft voor mij echt enorm bijgedragen aan het kiezen en volgen van mijn realiteit. Waardoor ik nu iedere dag kan kiezen van waaruit ik wil functioneren. Gun jij jezelf ook deze dagen? Je bent het waard om je mooie ZELF te mogen ontdekken. Als je het kiest, doe je dat zeker niet alleen voor jezelf. C.V.

.

Bars Sessie

Dankjewel voor de sessie.
Ik heb een enorme ontspanning beleefd tijdens de sessie en de dagen erna. Het is alsof ik van een afstand duidelijker waarneem, opmerk welke signalen ik krijg, voel dat ikzelf alle keuzevrijheid heb om dat te kiezen wat voor mij het beste voelt. Door deze keuzevrijheid voel ik me ook wel weer heel verantwoordelijk voor de inrichting van mijn leven. Dat wist ik al, maar het voelde sterker, de dagen na de sessie, maar nu nog.

.

Online Sessie

Hoi Linda Ik wil je even laten weten wat de sessie met jou allemaal te weeg heeft gebracht. Wow er is zoveel gaan stromen. Ik voel lichtheid en ruimte. En heb nu vertrouwen dat alles mogelijk is. Wat een gemak ervaar ik ineens. Het zorgt voor zoveel meer ontspanning. En dat met maar een half uur! Heel veel dank!. -E.

bottom of page