top of page

Creatieve Verantwoording Logo

Als je goed kijkt zie je gedraaide letters. Je leest niet meteen Linda, toch kun je de letters vinden, verborgen in het labyrint.

En als je het eenmaal weet, vergeet je het daarna nooit meer. Je inzichten zijn verandert. Je bent je er bewust van geworden. Wanneer we bewust worden gaan we dingen anders zien.

Het labyrint is een pad, een pad van het leven, een pad van wijsheid. Te gebruiken voor zelf-ontdekking en zelfontwikkeling. Het is een symbool voor eenheid.

Als uitgangspunt zijn de labyrinten van Glastonbury en Chartres gebruikt. Alle maten en verhoudingen hebben als uitgangspunt de Gulde Snede.

Het oorspronkelijke eindpunt, de bloem, staat bewust niet in het centrum. Dat is om ons eraan te herinneren dat niet het eindpunt maar de weg zelf de bestemming is. De roos is veranderd door de bloem van de Linde als verwijzing naar de afkomst van haar naam en de geneeskracht van kruiden waarmee Linda werkt. Dit wordt nog eens versterkt door de afbeelding van de Linde in het vlak (en de foto's op de site). De bijzondere groeiwijze en de 5 bloemblaadjes van de Linde komen symbolisch overeen met de unieke werkwijze die Linda toepast. Haar interesse, kennis, achtergrond en kijk op het leven, komen er in samen. Ook de kleur groen van het logo, welke bestaat uit 5 verschillende kleuren, staat hiermee in verbinding.

De twee transparante vlakken staan voor verandering en de dualiteit die wij zelf creëren met ons denken. Eigenlijk zie je maar een vlak. Dualiteit is er niet, het is ons oordeel van wat we zien.

 

Lars van Hemmen 2016

betekenissen.png
bottom of page