- “Consciousness includes everything and judges nothing” Dain Heer -

Access Bars ™ Class

Zou jij ook zelf een Access Bars™ sessies willen leren geven?

 

Access Bars™ sessie is een van de basis technieken van Access Consciousness™. Het is een uniek, manueel proces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Access Bars® class is de eerste cursus binnen alle Access Consciousness™ classes.

                                     

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Access Bars™ sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. De 32 Bars-punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt losgelaten, afgezien van wat je cognitief weet.

 

Je kunt het gebruiken aanvulling of ter ondersteuning van je technieken in je praktijk als therapeut, behandelaar of coach. Access Bars cursussen bij Empowering People zijn zelfs KTNO geaccrediteerd.

Verder zijn Access Bars ook erg geschikt voor wie het thuis in het gezin, bij familie, vrienden of voor zichzelf wil toepassen voor rust en ontlading, bij overprikkeling en hoogsensitiviteit (HSP) en heel veel meer.

 

Wat is Access Bars? Hoe werkt een Access Bars sessie? Bij Empowering People kun je alles over Access Bars leren!

Als Access Bars™ Facilitator en Access Certified (Allround) Facilitator leer ik jou de 32 punten en hun thema’s. Je leert de handposities en oefent het geven en ontvangt zelf meerdere Bars sessies. Daarnaast komen enkele andere tools en technieken langs van Access. Ik zal met mijn brede achtergronden, ervaring als docent  en enthousiasme om altijd meer te willen creeren, er een leerzame, inspirerende en fijne warme dag van maken! Hoeveel wil jij leren en ontvangen?!

Je krijgt een uitgebreide manual en werkkaarten en na deze dag ontvang je een certificaat en ben mag je je officieel Access Bars™ Practitioner noemen! 

Je kunt nu zelf aan de slag om sessies te geven en als je wil ben je van harte welkom op terug kom en uitwissel (swap) avonden.

 

Kijk in de agenda voor de data van de Bars classes die ik geef. Je kunt me bellen, mailen of klik op de link hieronder, of in de agenda, om je aan te melden. Een Access Bars cursus op jouw locatie? Ook dat kan, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Investering

De investering van een Access Bars cursus is internationaal vastgelegd en bedraagt €300,-

Bij een herhaling van deze class is de investering € 150,-.

 

#Access Bars cursussen, Bars leren Berkel-Enschot, Tilburg, Noord-Brabant, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom, Helmond, Oss, Limburg, Venlo, Roermond, Maastricht, Zeeland, Goes Middelburg, Vlissingen. Maar ook Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Noord-Holland, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Beverwijk, Leiden, Hoorn, Enkhuizen. Utrecht, Bars in Gelderland, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Enschede, Almelo, Zwolle. Friesland en Groningen bars leren, Assen, Leeuwarden, Emmen, Zwolle

Fresh

- "Heel erg bedankt voor de fijne, aandachtsvolle dag" J.N -

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren