top of page
Ontwerp%20zonder%20titel%20(8)_edited.jp
access bars cursus, empowerig people, relx, ruimte, vrij

- “Consciousness includes everything and judges nothing” Dain Heer -

Access Bars™ Cursus

Wat is Access Bars ?

Zou jij ook zelf een Access Bars™ sessies willen leren geven?

Wat was voor jou de laatste keer dat je volledig relaxed en ontspannen was? Is het voor jou ook té lang geleden dat er even aandacht was voor jou, zonder oordeel of dat er iets van je verwacht werd?


Access Bars™ zijn 32 punten op het hoofd die we tijdens een sessie zachtjes aanraken. Alle gedachtes, gevoelens en emoties die jou in jouw patronen houden, worden losgelaten. Het is als het opschonen van de harde schijf van je computer. Na een Access Bars sessie, heb je meer rust en ruimte in je en denkt je hoofd minder 'zwaar'. Angsten, onzekerheid, overprikkeling, zwaarte etc. krijgen minder grip op je. Het wordt makkelijker om jouw talenten, kwaliteiten en dat wat je graag wil, te kiezen en te doen! Welke bijdrage kan dat voor jou, jouw familie, vrienden of klantenkring zijn?! 

 

Wat leer je in een Access Bars Cursus / Class?

In een Access Bars Class leer je de Access Bars punten kennen en waar ze voor staan. Ook leer je een Access Bars sessie zelfstandig geven. Je krijgt een video te zien van de oprichters van Access Consciousness en Access Bars (Dr. Dain Heer en Gary Douglas). Ik vertel over Access Consciousness, de Bars en enkele andere tools en technieken die je na deze dag ook terug kunt lezen in de uitgebreide manual en werkkaarten. Er is ruimte om al je vragen te stellen. Naast Access Bars Facilitator ben ik ook Access Certified (allround) Facilitator, Natuurgeneeskundig Therapeut en docent, door deze brede achtergronden samen met mijn enthousiasme, kan ik al je vragen beantwoorden en deze cursus op mijn eigen unieke manier geven. Naast de theorie, is deze cursus vooral praktijk gericht.. Je gaat deze dag 2x  een sessie geven en 2x ontvangen, waardoor je de Bars op verschillende manieren leert kennen. Ik zal van jouw Access Bars cursus een leerzame, inspirerende en fijne warme dag maken! Hoeveel wil jij leren en ontvangen?!

 

Voor wie?

De Access Bars cursus is voor iedereen toegankelijk. Je kunt het gebruiken als aanvulling of ter ondersteuning van je technieken in je praktijk als therapeut, behandelaar of coach. 

Verder zijn Access Bars ook erg geschikt voor wie het thuis in het gezin, bij familie, vrienden of voor zichzelf wil toepassen voor rust en ontlading, bij overprikkeling en hoogsensitiviteit (HSP), angsten, stress, spanningen, depressie, zwaarte en heel veel meer.

 

Wat is er mogelijk na een Access Bars class?

 • Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat en meld ik je aan bij Access Consciousness. Je mag je dan officieel Access Bars Practitioner noemen en zelfstandig sessies geven! Je ontvangt een mail met daarin uitgewerkte punten die in de cursusdag voorbij zijn gekomen, tips en links. Je kunt dan zelf kijken waar jij mee verder wil.

 • Je kunt lid worden van Access Bars Practitioner Facebook groepen en/of Whats app groepen, waarin je vragen kunt stellen, Bars maatjes kunt vinden en tips en tools kunt krijgen.

 • Je kunt deelnemen aan uitwisselavonden (swap).

 • Je kunt vervolg classes nemen zoals de Access Foundation Class.

 • Je kunt verder gaan om Access Bars Facilitator te worden.

 

Kijk in de agenda voor de data van de Bars classes die ik geef. Je kunt me bellen, mailen of klik op de link hieronder, of in de agenda, om je aan te melden. Een Access Bars cursus op jouw locatie? Ook dat kan, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Fresh

Access_consciousness_bars_facilitator.pn

Voor Wie

 • Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Er is geen vooropleiding vereist. 

 • Therapeuten

 • Coaches

 • Docenten/ Pedagogische medewerkers

 • Ouders (en evt kinderen)

 • Geïnteresseerden

Voorwaarde voor deelname

Er is geen vooropleiding vereist

Tijd

1 dag van 9.30u tot 17.30u

Er is naast de cursus, verder geen studiebelasting.

Bij professioneel gebruik, dien je om de 2 jaar een bijscholing te doen.

Locatie

 • Tilburg

 • Locaties door het hele land, zie de Agenda en de informatieve mail        voor de locatie van jouw cursusdatum.

Jouw Investering

E 380,-

E 190,-  Bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis    Kinderen tot en met 15 jaar

De prijzen zijn Internationaal vastgelegd door Access Consciousness. Alle officiële Bars classes in Nederland hebben dezelfde prijs.

De prijs is excl. lunch en incl. cursusdag, alle benodigde materialen, certificering, certificaat, drinken en versnaperingen.

Na de class

 • Ontvang je een Certificaat

 • Mag je jezelf officieel Access Bars Practitioner noemen

 • Wordt deze class officieel op jouw naam gezet bij Access Consciousness

 • Ontvang je een mail vol met info en tips nav jouw cursus dag.

 • Mag je meteen Access Bars Sessies geven

 • Mag je deelnemen aan uitwisselingen (swap)

 • Kun je Access Vervolg classes doen

Kijk hier een YouTube filmpje: Wat is Access Bars?

#Access Bars cursussen, Bars leren Berkel-Enschot, Tilburg, Noord-Brabant, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom, Helmond, Oss, Limburg, Venlo, Roermond, Maastricht, Zeeland, Goes Middelburg, Vlissingen. Maar ook Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Noord-Holland, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Beverwijk, Leiden, Hoorn, Enkhuizen. Utrecht, Bars in Gelderland, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Enschede, Almelo, Zwolle. Friesland en Groningen bars leren, Assen, Leeuwarden, Emmen, Zwolle

#accessbarsleren #accesbars #watisaccessbars #accessbarssessie #accessbarscursus #mindfulness #stressrelease #gezondheid #persoonlijkeontwikkeling #uitjehoofd #rust 

bottom of page