- “Consciousness includes everything and judges nothing” Gary Douglas -

Access Bars ™ Sessie

Access Bars® is een manuele techniek van Access Consciousness™.

De naam 'Bars' is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. In deze Bars ligt de elektrische lading, die ontstaat bij gedachten, emoties of gevoelens, opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die opgeslagen spanning los te laten en het lichaam te verlaten.

Dit zorgt voor meer ruimte in het hoofd en een ontspannen lichaam. Het vertraagt de hersengolven, wat bijdraagt aan een diepe ontspanning. En op cellulair niveau kunnen ovale cellen (ontstaan door spanning en wat de eerste stap tot ziekte is) weer hun natuurlijke ronde vorm aannemen en wordt hun functie verbeterd.

Het laten lopen van je Bars in een Access Bars sessie, is een proces dat ongeveer 60 -70 minuten duurt waarbij je in je kleding op je rug ligt. Met het voor- en na- moment moet je rekening houden dat jouw afspraak ongeveer 90 minuten duurt.

Door je Bars™ te laten nalopen verander je dus letterlijk de mogelijkheden voor je mind &body en dus voor jouw toekomst! Zou jij jezelf 1,5 uur willen schenken voor veel meer gemak, ontspanning, energie en plezier in je leven?!

Maak dan meteen een afspraak!

Investering: 

Access Bars™ Consult van ongeveer 90 minuten: 130 euro

Access Bars™ Combi deal (Bars + Verbaal clearing of Body Proces); behandeling of traject afgestemd op jouw specifieke hulpvraag.

Instellingen, medewerkers of bedrijven: voor preventie uitval en organisatie- of team- ontwikkeling zijn er individuele-, combi- of maatwerkpakketten: offerte op aanvraag.

"Linda ik wil je nog bedanken voor de Bars sessie gisteravond want het brengt zoveel in beweging!" H.D.

BARS 

Access Bars

Bars leren

Access Bars sessie

Access Bars cursus class

wat is access bars

wat is access consciousness

Filmpje: Wat is een Access Bars sessie?

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren