- “Consciousness includes everything and judges nothing” Dain Heer

Access De Foundation Class

De Foundation class/ cursus is een unieke cursus en een 4 daagse bijzondere ervaring. De Access Foundation class wordt in meer dan 178 landen gegeven en is de vervolg class na de Access Bars class/ cursus.

De Foundation class van Access Consciousness™ is ontworpen om jou te empoweren zodat je alles kunt veranderen wat je in je leven zou willen veranderen. Je krijgt een toolbox aan tools en technieken waarmee je de fundering van belemmeringen kunt afbreken. De patronen, reacties en beperkingen van waaruit we meestal automatisch reageren worden op unieke wijze losgelaten en er komt ruimte om jouw eigen fundering op te bouwen. Een fundering van oneindige mogelijkheden zodat je kunt beginnen om het leven te creëren dat je verlangt.

In de Foundation class gebruiken we de Access Clearing statement, leer je verschillende lichaamsprocessen van Access en krijg je een manual vol met tools.

 

Wat verlang je? Wat zou je anders willen in je leven? Wil je meer genieten? Meer plezier? Meer gemak? Wil je ’s ochtends wakker worden met een gevoel van dankbaarheid… blij om op de aarde te zijn?

 

Wat het ook voor jou is, het ís mogelijk. Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven dat ze wensten, gecreëerd met het gebruik van simpele en pragmatische tools van Access Consciousness™ die je leert kennen en gebruiken in de Foundation class.

 

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies je het..?

 

Kijk in de agenda voor de data van de classes die ik geef. Je kunt me bellen, mailen of klik op de link hieronder, of in de agenda, om je aan te melden of voor meer informatie.

Een Foundation class/ cursus op jouw locatie? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

 

Jouw Investering

Jouw bijdrage aan deze class is internationaal vastgelegd en is voor Nederland € 1400,-

Bij een herhaling van deze class is de investering € 700,-.

- "Heel erg bedankt voor de fijne, aandachtsvolle dag" J.N -

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2017-2019 Linda Verschuren