- “Consciousness includes everything and judges nothing”  -Dr. Dain Heer- 

Access De Foundation Class

De Foundation class/ cursus is een unieke cursus en een 4 daagse bijzondere ervaring. De Access Foundation class wordt in meer dan 178 landen gegeven en is de vervolg class na de Access Bars class/ cursus.

Be who you want to be, not who the world wants you to be.

Is het nu de tijd voor meer van Jou?!

Op mijn unieke wijze duik ik met jou 4 dagen lang en kijken we wat jouw flow beperkt en belemmert. We gaan kijken naar jóuw fundering onder de patronen, reacties en beperkingen van waaruit we meestal automatisch reageren. We werken oa met de Access Clearing Statement™.

Als Access Certified facilitator, Natuurgeneeskundig Therapeut, docent en moeder, verzorg ik met enthousiasme, humor en warme aandacht voor elk detail, deze 4 dagen voor jou! De ruimte, de hapjes de facilitatie, het is allemaal gekozen om jou meer ruimte, lichtheid en ontvangen te geven.

Ik volg de energie, word geïnspireerd door de natuur en werk holistisch en integraal (body -mind). Je leert niet alleen nieuwe lichaamsprocessen geven maar ik kies ze ook ter ondersteuning van wat er die dag omhoog is gekomen en los is gelaten. Je ontvangt een uitgebreide manual en ik leer je de nieuwste tools en technieken. Ik zit niet altijd stil, houd van verhaaltjes en grapjes maar kan ook confronterend zijn en een uitnodiging om buiten je comfortzone te kijken. Zodat jij naar huis gaat met meer dan dat je vooraf had kunnen bedenken of verwachten! Ik ben benieuwd hoe dat weer zal door rimpelen!

 

De Foundation class is ontworpen om jou te empoweren zodat je alles kunt veranderen wat je in je leven zou willen veranderen.

 Wat verlang je? Wat zou je anders willen in je leven? Wil je meer genieten? Meer plezier? Meer gemak? Wil je ’s ochtends wakker worden met een gevoel van dankbaarheid… blij om op de aarde te zijn?

 

Wat het ook voor jou is, het ís mogelijk. Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven dat ze wensten, gecreëerd met het gebruik van simpele en pragmatische tools van Access Consciousness™ die je leert kennen en gebruiken in de Foundation class.

 

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies je het..?

 

Wat kun je ontvangen bij een Access Foundation Class bij Linda Verschuren Empowering People?

* 4 Dagen facilitatie met de Access Clearing statement™, op een bijzondere, fijne en lichte locatie

* Een uitgebreide manual

* Je leert de laatste nieuwe Access Tools

* Je leert meerdere Lichaamsprocessen ontvangen en geven 

* Bewustwording, inzicht, keus, loslaten van oude niet meer voor je werkende patronen, automatismen etc.

* Verwarmende, hartelijke, persoonlijke aandacht en verwennerij

* Uitnodiging voor deelname aan een besloten Facebook groep met jouw class genoten, zo hoef je jouw veranderingen nooit alleen te         beleven.

* Na de class ontvang je de audio om de class terug te kunnen luisteren voor verdere verdieping

* Een gratis online bijeenkomst met de deelnemers van de class na 4 weken, om je latere vragen te kunnen stellen en te horen hoe het    met je gaat.

* En nog veel meer

 

Welke bijdrage kan het voor jou zijn om een class te kiezen bij Linda Verschuren Empowering People?! Meld je meteen aan!

Kijk in de agenda voor de data van de classes die ik geef. Je kunt me bellen, mailen of klik op de link hieronder, of in de agenda, om je aan te melden of voor meer informatie.

Een Foundation class/ cursus op jouw locatie? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

 

Jouw Investering

Jouw bijdrage aan deze class is internationaal vastgelegd en is voor Nederland € 1400,-

Bij een herhaling van deze class is de investering € 700,-.

- "Heel erg bedankt voor de fijne, aandachtsvolle dag" J.N -

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren