top of page
Access_Foundation_Cursus_Class

- “Consciousness includes everything and judges nothing”  -Dr. Dain Heer- 

Access De Foundation Cursus

Wat is de Access Foundation Class/ Cursus?

De Foundation class is een unieke cursus en een 4 daagse bijzondere ervaring voor iedereen die meer gemak, plezier en overvloed in het leven wil. De Access Foundation class wordt wereldwijd in meer dan 178 landen gegeven en is de vervolg class na de Access Bars class. We werken vanuit het uitgangspunt dat in de basis alles energie is en gaan dan ook kijken naar de energie áchter jouw verhaal, vraag of zorg. Zoals de voelbare lading, sfeer en rode wangen die bv bij je omhoog komt wanneer je over een spannende of beladen herinnering vertelt. Die bewuste maar vaak onbewuste lading zorgt voor onze (automatische) patronen, acties en reacties. Ze belemmeren ons om (makkelijk) te kiezen en te doen wat we eigenlijk écht zouden willen. In de Access Foundation werken we en leer je tools en technieken van Access Consciousness om dat te veranderen. En hoe zou dat weer voor jou doorrimpelen?!

Be who you want to be, not who the world wants you to be.

Is het nu de tijd voor meer van Jou?!

Is het nu de tijd voor jou om minder last te mogen hebben van onzekerheid, angsten, je verleden, (zelf)oordeel, verwachtingen van anderen of wat jou ook kleiner houdt dan je werkelijk bent?

De tijd gaat snel.. mag jij nu het leven léven wat je verdient? Wat mogelijk is voor jou?!

Op mijn unieke wijze duik ik met jou 4 dagen lang en kijken we wat jouw flow beperkt en belemmert en faciliteer ik je om daar van los te komen en meer bewustwording en ruimte in te krijgen. We gaan kijken naar jóuw fundering onder de patronen, reacties en beperkingen van waaruit we meestal automatisch reageren. Ik vertel je niet hoe het hoort of hoe je het moet gaan doen en ik geef je geen antwoorden maar ik begeleid je zo, dat jij dat zelf in stapt. Want jij weet, wat jij weet en wanneer het klopt voor jou. Wanneer je daar bij uitkomt, voelt dat als een doorbraak, als thuis komen. Je merkt het aan de ruimte die ontstaat, het whow en dankbaarheidsgevoel en de ontlading in je lijf.

We werken deze dagen oa met de Access Consciousness Clearing Statement™ en je maakt kennis met tools, technieken en lichaamsprocessen die je in het dagelijks leven voor jezelf, in jouw werk of praktijk kunt gaan gebruiken. Welke bijdrage zal dat gaan zijn voor jou?!

Waarom een class bij Linda Verschuren Empowering People?

Als Access Certified facilitator, Natuurgeneeskundig Therapeut, docent en moeder, verzorg ik met enthousiasme, humor en warme aandacht voor elk detail, deze 4 dagen voor jou! De ruimte, de hapjes de facilitatie, het is allemaal gekozen om jou meer ruimte, lichtheid en ontvangen te geven.

Ik volg de energie, word geïnspireerd door de natuur en werk holistisch en integraal (body -mind). Je leert niet alleen nieuwe lichaamsprocessen geven maar ik kies ze ook ter ondersteuning van wat er die dag omhoog is gekomen en los is gelaten. Je ontvangt een uitgebreide manual en ik leer je de nieuwste tools en technieken. Ik zit niet altijd stil, houd van verhaaltjes en grapjes maar kan ook confronterend zijn en een uitnodiging om buiten je comfortzone te kijken. Zodat jij naar huis gaat met meer dan dat je vooraf had kunnen bedenken of verwachten! Ik ben benieuwd hoe dat weer zal door rimpelen!

Als dat je aanspreekt is een class bij mij wellicht iets voor jou. Of lees op de website meer over mij of laat het me weten als je mij graag persoonlijk even hoort. Ik spreek je graag!

 

                   Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kies je het..?

 

Access_foundation_class_zee_linda_versch
Access_Foundation_Cursus_Class
Access_Foundation_Cursus_bos_linda_versc
Access_consciousness_foundation_class_cu
Access_foundation_cursus_ruimte_bewustzi
Access_foundation_class_verwennen

Voorwaarde voor deelname

Een Access Bars Class

Tijd

 • 4 dagen van 9.30u tot 17.30u​

 • De studietijd die je er buiten deze cursusdagen in wil stoppen is verder afhankelijk van jouw interesse.

 • 1 uur online bijeenkomst, 3 weken na de live cursus op vrijwillige basis 

Locatie

 • Tilburg De Schans 128

 • Locaties door het hele land, zie de Agenda en de informatieve mail        voor de locatie van jouw cursusdatum.

Jouw Investering

E 1400,-

E 700,-  Bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis    Kinderen tot en met 15 jaar

De prijzen zijn Internationaal vastgelegd door Access Consciousness. Alle officiële Foundation classes in Nederland hebben dezelfde prijs.

De prijs is excl. lunch en incl. cursusdag, alle benodigde materialen, certificering, certificaat, drinken en versnaperingen.

Na de Class

 • Ontvang je een certificaat

 • Wordt deze class  officieel geregistreerd op jouw naam bij Access Consciousness

 • Ontvang je de audio van de class 

 • Kun je deelnemen aan de online Zoom Terugkom-bijeenkomst

 • Kun je de Body processen, tools en technieken direct toepassen in je leven of op de werkvloer.

- "Heel erg bedankt voor de fijne, aandachtsvolle dag" J.N -

Wat kun je verwachten bij een Access Foundation Class bij Empowering People?

 •  4 Dagen facilitatie met de Access Clearing statement™ en Access Tools, op een bijzondere, fijne en lichte locatie

 •  Een uitgebreide manual

 • Je leert de laatste nieuwe Access Tools

 • Je leert meerdere Lichaamsprocessen ontvangen en geven 

 • Bewustwording, inzicht, keus, loslaten van oude niet meer voor je werkende patronen, automatismen etc.

 • Verwarmende, hartelijke, persoonlijke aandacht en verwennerij

 • Uitnodiging voor deelname aan een besloten Facebook groep met jouw class genoten, zo hoef je jouw veranderingen nooit alleen te beleven.

 • Na de class ontvang je de audio om de class terug te kunnen luisteren voor verdere verdieping

 • Een gratis online bijeenkomst met de deelnemers van de class na 4 weken, om je latere vragen te kunnen stellen en te horen hoe het met je gaat.

 • En nog veel meer!

 

Welke bijdrage kan het voor jou zijn om een class te kiezen bij Linda Verschuren Empowering People?! Meld je meteen aan!

Kijk in de agenda voor de data van de classes die ik geef. Je kunt me bellen, mailen of klik op de link hieronder, of in de agenda, om je aan te melden of voor meer informatie.

Een Foundation class/ cursus op jouw locatie? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Kijk dit Youtube filmpje:

Wat is een Access Foundation Class?

Ervaringen, vragen en info; check it out!

bottom of page