top of page
Kopie%2520van%2520Kopie%2520van%2520Kopi
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

-If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten. - Tony Robbins

Business Done Different Masterclass

Meer gemak, meer balans, meer tijd of vrijheid, meer groei, opbrengsten of misschien zelfs meer plezier. Als ondernemer wil je altijd meer uit je business halen, op welk gebied dan ook. Wat jij ook wil masteren, als je doet wat je al doet, krijg je wat je al kreeg.

Je zult moeten innoveren, groeien, leren, veranderen. Je kunt dat zelf uitzoeken, maar wil je makkelijker, sneller en echte verandering, dan wil je inzicht krijgen en de beste tools en strategieën leren. Zelf kun je helaas niet hetzelfde zien als de frisse blik van een ander.

In deze class kijk ik 3 dagen met jou en je business mee zodat je snel bewust wordt wat je beter kunt veranderen en leer je meteen de precieze tools en strategieën hoe je dat kunt doen. 

Deze class is een Empowering van Jou en je Business! En dat zal zeker doorrimpelen!

In deze 3 daagse Masterclass van Access Joy of Business, nemen we een diepe duik in jouw overtuigingen, patronen, uitdagingen en gedrag met betrekking tot business en geld. Veel van deze automatische processen zijn onbewust; dat wat werkt voor je kun je daardoor niet bewust nog een keer inzetten en je bent onbewust van wat niet werkt en wat je beter kunt veranderen. We kijken wat jouw Mindset, energie en groei beperkt en belemmert, naar jóuw fundering onder alles. De drempels en limieten die jij jezelf oplegt komen ergens vandaan en die gaan we bewust maken en veranderen, zo krijg jij direct meer mogelijkheden.

We werken deze dagen oa met de Clearing Statement™ van Access Consciousness™ en daarnaast gebruik en leer ik je specifieke tools en strategieën van Joy of Business en Empowering Business. Ik speel in op jouw uniekheid en die van je bedrijf zodat verandering, tools en strategieën ook écht bij jou passen en blijvend werken. Zo haal jij het meeste voor jou en jouw unieke situatie uit deze Business training en jij het leven, de business en de geldsituatie kunt creëer die je werkelijk wil! 

Ik gebruik daarbij de 'All in Empowering Strategie', jij bent immers ook meer als je business alleen. Ongemak in het een, rimpelen door in het ander. Als Empowering Business Coach, Access Joy of Business Facilitator, Access Certified facilitator, Natuurgeneeskundig Therapeut, Pedagoog, docent en moeder, is het mijn target om met alles wat ik in huis heb, zo breed mogelijk met jou en jouw bedrijf mee te kunnen kijken, te faciliteren en jou en jouw business te Empoweren!

Wat is er daarna voor jou nog meer mogelijk?!

 

Kijk meteen in de Agenda

Neem contact op voor meer informatie:

Email:  info@lindaverschuren.com

Of bel: 0031650254037

CRKBO_Instelling.jpg
Platte tekst toevoegen.png

Voor Wie

  • Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Er is geen vooropleiding vereist. 

  • Ondernemers

  • ZZP'ers

  • Corporates

  • Geïnteresseerden

Voorwaarde voor deelname

Er is geen vooropleiding vereist

Tijd

3 dagen van 9.30u tot 17.30u

Locatie

  • Tilburg 

  • Locaties door het hele land, zie de Agenda en de informatieve mail        voor de locatie van jouw cursusdatum.

Jouw Investering

E 1800,-

E 1260,-  Bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis    Kinderen tot en met 15 jaar

De prijzen zijn Internationaal vastgelegd door Access Consciousness. Alle officiële JOB classes in Nederland hebben dezelfde prijs.

De prijs is excl. lunch en incl. cursusdag, alle benodigde materialen, uitgebreide manual, audio van de class, certificering, certificaat, drinken en versnaperingen.

Na de class

  • Ontvang je een Certificaat

  • Wordt deze class officieel op jouw naam gezet bij Access Consciousness

bottom of page