Kopie%2520van%2520Kopie%2520van%2520Kopi

-If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten. - Tony Robbins

Business Done Different Masterclass

Je staat ergens met je business en leven maar je zou het graag anders willen of je weet dat er iets anders mogelijk is. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al hebt gekregen. Je moet het anders gaan doen om te komen van waar je staat naar waar je wil zijn. 

In deze 3 daagse Masterclass van Access Joy of Business, nemen we een diepe duik in jouw overtuigingen, patronen, uitdagingen en gedrag met betrekking tot business en geld. Veel van deze automatische processen zijn onbewust en het geeft jou helderheid en vat op de zaak als je er bewuster van bent. 

Als geregistreerd Internationaal Joy of Business Facilitator, faciliteer ik je om meer te gaan omdenken en geef ik inzichten die voor zogenaamde doorbraken zorgen, waardoor jij alles vanuit een ander licht gaat zien. Je leert strategieën, processen en tools waarmee je tijdens en na de class, uitdagingen makkelijker kunt aanpakken. Je kunt gaan voor de verandering die jij wil kiezen en wat jij wil creëren met jouw business

 

Deze Masterclass geeft je de verandering waar je naar op zoek bent, maar hij is ook inhoudelijk anders als andere business trainingen. Ik ben ook geen business expert in de gebruikelijke zin van het woord met een lange cv lijst met business titels. Maar wat ik te bieden heb als geregistreerd Access Joy of Business Facilitator, is dat ik daarnaast een brede achtergrond heb als entrepreneur, docent, therapeut, consulent en facilitator in verschillende richtingen, jarenlange ervaringen in binnen en buitenland en een hele andere kijk op business en business doen. Ik maak gebruik van pragmatische oefeningen, tools en technieken waaronder de clearingstatement van Access Consciousness die jou assisteren om iets anders te kiezen. Ik zeg niet hoe het moet en geef geen antwoorden hoe je je business moet doen, maar empower je om een ander perspectief te krijgen en te weten wat jij weet en dat te volgen. En dat kan de manier waarop je business doet voor altijd veranderen.

Empowering Business is Business Done Different!

Voor Wie

  • Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Er is geen vooropleiding vereist. 

  • Ondernemers

  • ZZP'ers

  • Corporates

  • Geïnteresseerden

Voorwaarde voor deelname

Er is geen vooropleiding vereist

Tijd

3 dagen van 9.30u tot 17.30u

Locatie

  • Tilburg 

  • Locaties door het hele land, zie de Agenda en de informatieve mail        voor de locatie van jouw cursusdatum.

Jouw Investering

E 1800,-

E 1260,-  Bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis    Kinderen tot en met 15 jaar

De prijzen zijn Internationaal vastgelegd door Access Consciousness. Alle officiële JOB classes in Nederland hebben dezelfde prijs.

De prijs is excl. lunch en incl. cursusdag, alle benodigde materialen, uitgebreide manual, audio van de class, certificering, certificaat, drinken en versnaperingen.

Na de class

  • Ontvang je een Certificaat

  • Wordt deze class officieel op jouw naam gezet bij Access Consciousness

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright Website, afbeeldingen en Teksten 2020 Linda Verschuren