top of page
Ontwerp zonder titel (15).png

- Who or what can contribute to your business today?' - Simone Milasas

labyrinth-Linda.png

Empowering Business & Money Consulten

Ondernemer zijn ben je niet voor niets.

Je wil invloed hebben over je tijd, levensgeluk, inkomen of ideeën. Je ziet de meerwaarde of hebt een droom of target waarvan je weet dat het mogelijk is en dat geeft jou de drive om je business te starten en te doen. Maar met alles wat er op een ondernemer af komt, is het vaak lastig om die kernwaarden niet uit het oog te verliezen. Je komt uitdagingen tegen die het lastig maken om het ondernemen met plezier, gemak en voldoende energie te blijven doen.

Je kunt onbedoeld vast komen te zitten, niet alle mogelijkheden zien of de zin dan kwijt raken. Er is ander (persoonlijk) leiderschap nodig en het wordt moeilijker om te kiezen, te veranderen of te innoveren. Het kan door rimpelen in grotere uitdagingen zoals; last krijgen van je gezondheid, minder betrokken werknemers, minder engagement bij je klanten, minder groei of je business creëert niet zoveel winst als dat je weet dat mogelijk is.

Een consult is een live of online sessie waarin ik jou, je team of personeel faciliteer van waar je staat, naar waar je wil zijn.

Ik gebruik pragmatische technieken als omdenken,  'breakthrough' strategieën en Joy of Business tools en waar nodig combineer ik dat met mijn Therapeutische kennis over het mentale en fysieke lichaam van mensen. Een unieke combi in het bedrijfsleven, waardoor je met Empowering Business even écht anders kunt gaan kijken.

Een consult kan eenmalig zijn of in een traject, afhankelijk van waar je staat, welke ondersteuningsvraag er is en waar je naar toe wil. Consulten zijn alleen op afspraak en zowel live als online te boeken. Empowering Business biedt naast individuele- ook team consulten als onderdeel van een 'in-house' traject binnen jouw bedrijf. Informeer gerust naar de mogelijkheden op maat.

Empowering Business is Business Done different. Wat is er nog meer mogelijk voor jou en je business?

  • Jij en jouw targets maken jouw bedrijf uniek en anders. Gebruik je dat genoeg in je voordeel?

  • Jouw Mindset heeft invloed op hoe jij de wereld ziet, heb jij grip op je (onbewuste) aannames over business, geld en mogelijkheden?

  • Je waarden, normen en opvoeding hebben onbewust invloed op hoe jij over jezelf denkt, wat je van jezelf verwacht en hoe je omgaat met anderen. Hoe hoe sterk zijn jouw (persoonlijk) leiderschapsvaardigheden?

  • Lekker in je vel, relaxed in je hoofd en doen waar je energie van krijgt zorgen voor levens- en werkgeluk. Heb jij alles op een rij voor een goed lopende business voor nu én de toekomst? 

Wat het ook is waar je tegenaan loopt, met Empowering Business kies je voor een frisse blik, een ander perspectief en een boost voor jou en jouw business. 

Neem contact op voor meer informatie, ter oriëntatie of voor advies op maat!

Business Consult Live of Online, 30 minuten: 100 euro

Business Consult Live of Online, 60 minuten: 200 euro

Consulting Traject op maat: prijs op aanvraag

Team consulten en 'in-house' trajecten: prijs op aanvraag

info@lindaverschuren.com

0650254037

Kijk dit filmpje voor de favoriete tools en tips van verschillende Joy of Business Facilitators

bottom of page