top of page

wo 25 aug

|

Hoek van Holland

Access Bars Cursus aan Zee! 25 augustus 2021

Dé Access Bars cursus, gegeven op mijn eigen unieke wijze. Je leert de theorie en enkele andere access Tools, kijkt een film en gaat praktisch aan de slag. Je ontvangt een uitgebreide manual, praktijk kaarten en na afloop een certificaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Bars Cursus aan Zee! 25 augustus 2021
Access Bars Cursus aan Zee! 25 augustus 2021

Tijd en locatie

25 aug 2021, 09:30 – 17:30

Hoek van Holland, 3151 Hoek van Holland, Nederland

Over het evenement

Zou jij ook zelf een Access Bars™ sessies willen leren geven?

Hoe zou dat zijn op een geweldige locatie met uitzicht op zee?!

Access Bars™ sessie is een van de basis technieken van Access Consciousness™. Het is een uniek, manueel proces waarbij zachtjes het hoofd wordt aangeraakt en is voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

 Access Bars® class is de eerste cursus binnen alle Access Consciousness™

Je kunt het gebruiken aanvulling of ter ondersteuning van je technieken in je praktijk als therapeut, behandelaar of coach. 

 Verder zijn Access Bars ook erg geschikt voor wie het thuis in het gezin, bij familie, vrienden of voor zichzelf wil toepassen voor rust en ontlading, bij overprikkeling en hoogsensitiviteit (HSP) en heel veel meer.

Wat is Access Bars? Hoe werkt een Access Bars sessie? Bij Empowering People kun je alles over Access Bars leren! Als Access Bars™ Facilitator en Access Certified (Allround) Facilitator leer ik jou de 32 punten en hun thema’s. Je leert de handposities en oefent het geven en ontvangt zelf meerdere Bars sessies.

 

Deel dit evenement

bottom of page