top of page

vr 29 jan

|

2 Online bijeenkomsten

Access Business & Money Class Online 7 februari

Wat kom je tegen in je leven, je geld situatie en je business dat je anders zou willen? Welke standpunten heb je die dat creëren? Hoe zou het zijn als je daar meer helderheid over zou hebben en tools en technieken kent om dat te veranderen? Een officiële Joy of Business class.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Business & Money Class Online 7 februari
Access Business & Money Class Online 7 februari

Tijd en locatie

29 jan 2021, 19:30 – 23:30

2 Online bijeenkomsten

Over het evenement

In deze Online Access Joy of Busines & Money class gaan we in 2 avonden ontdekken wat er werkelijk mogelijk is met Bewust Business doen. Maar ook kijken we naar wat er nog meer mogelijk is als dat je tot nu toe dacht met betrekking tot het creeeren, ontvangen, hebben en uitgeven van geld. Je mindset bepaald hoe jij de wereld ziet en hoe je daarop reageert. Neem leiding over je leven, business en financiele realiteit en kies nu voor inzicht, bewustwording en nieuwe tools en technieken die jou faciliteren van waar je staat naar waar je naar toe wil.

Als Access Joy of Business Facilitator heb ik trainingen gehad van de oprichter van Joy of business zelf; Simone Milasas. Joy of Business is een specialty van Access Consciousness en er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende Access tools met daarop aanvullende tools en technieken gespecialiseerd voor Business. 

Lees op de website verdere informatie mbt deze class en Joy of Business.

Deze class is 2 avonden van 19.30u - 22.30u online via Zoom. En is inclusief 2 avonden facilitatie van Certified Joy of Business Facilitator, registratie bij Access Consciousness, uitgebreide Manual en certificaat.

Jouw Investering: E375,-

Deel dit evenement

bottom of page