top of page

zo 14 feb

|

1 dag Online

Access Business & Money Class Online 7 februari

Ben jij met je financiële situatie en je Business al waar je zou willen zijn? Neem leiding over je leven, business en financiële realiteit en kies voor facilitatie en bewustwording. Verander je Mindset en leer nieuwe tools. Zo ga je makkelijker én sneller, van waar je nu staat naar waar je wil zijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Business & Money Class Online 7 februari
Access Business & Money Class Online 7 februari

Time & Location

14 feb 2021 10:00 – 17:00

1 dag Online

About the Event

In deze Online Access Joy of Busines & Money class gaan we ontdekken wat er werkelijk mogelijk is met Bewust Business doen. Maar ook kijken we naar wat er nog meer mogelijk is als dat je tot nu toe dacht met betrekking tot het creeeren, ontvangen, hebben en uitgeven van geld. Je mindset bepaald hoe jij de wereld ziet en hoe je daarop reageert. Neem leiding over je leven, business en financiele realiteit en kies nu voor inzicht, bewustwording en nieuwe tools en technieken die jou faciliteren van waar je staat naar waar je naar toe wil.

Als Access Joy of Business Facilitator heb ik trainingen gehad van de oprichter van Joy of business zelf; Simone Milasas. Joy of Business is een specialty van Access Consciousness en er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende Access tools met daarop aanvullende tools en technieken gespecialiseerd voor Business. 

Lees op de website verdere informatie mbt deze class en Joy of Business.

Deze class is 1 dag van 10.00u - 17.00u online via Zoom. De class is interactief en er zal naast de lunch van ongeveer een uur ook kleinere pauzes worden gehouden, waardoor deze online class ervaren wordt als afwisselend en prettig. De class is inclusief een dag facilitatie van Certified Joy of Business Facilitator, registratie bij Access Consciousness, uitgebreide Manual en certificaat.

Jouw Investering: E375,-

Share This Event

bottom of page