top of page

do 18 feb

|

Online

Access Foundation Class Online

Be who you want to be, not who the world wants you to be. Is het nu de tijd voor meer van Jou? Op mijn unieke wijze duik ik online, 4 dagen lang en kijken we wat jouw flow beperkt en belemmert. We gebruiken en je leert de nieuwste tools en technieken. Meer info zie mijn aparte Foundation pagina.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Access Foundation Class Online
Access Foundation Class Online

Tijd en locatie

18 feb 2021, 10:00 – 21 feb 2021, 17:00

Online

Over het evenement

Voor meer info over De Access Foundation Class: Lees op de website onder het tabblad 'Access Consciousness' de informatie onder 'Foundation'.

De class is 4 dagen van 10u tot ongeveer 17u en volgen daarbij de flow van de class en ik houd rekening met jullie inbreng.

We zitten dus geen hele dagen voor het scherm. We beginnen in de ochtend en wanneer we daar aan toe zijn is het tijd voor koffiepauze. Daarna gaan we verder tot de lunchpauze van 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de behoefte na de ochtend. Dan pakken we weer even terug, faciliteer ik nog even en daar gaan we een bodyproces doen. Die kies ik afgestemd op wat er in de ochtend voorbij kwam. Natuurlijk is een bodyproces live anders maar met de afstemmings- en verruimingsoefening werkt dit heel dynamisch. 

Deel dit evenement

bottom of page