top of page

di 12 mei

|

Online Event via Zoom

Een Miljoen dingen voor elkaar krijgen met Gemak, een Joy of Business online call

Een online call via Zoom met de Tools en technieken van Access Joy of Business. Welke andere mogelijkheden zijn er om business te doen? En met hoeveel meer gemak en plezier zou jij jouw business creëren als je met gemak een miljoen dingen voor elkaar krijgt? Jouw investering: E50,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een Miljoen dingen voor elkaar krijgen met Gemak, een Joy of Business online call
Een Miljoen dingen voor elkaar krijgen met Gemak, een Joy of Business online call

Tijd en locatie

12 mei 2020, 20:00 – 22:00

Online Event via Zoom

Over het evenement

Een online call via Zoom met de Tools en technieken van Access Joy of Business. Welke andere mogelijkheden zijn er om business te doen? En met hoeveel meer gemak en plezier zou jij jouw business creëren als je met gemak een miljoen dingen voor elkaar krijgt?

Er is een ander realiteit en een ander manier mogelijk om je business te doen. Meer voor elkaar krijgen, effectiever en dynamischer werken, het kan allemaal met meer plezier en gemak. 

We hebben allemaal onbewust talloze standpunten, patronen en conclusies overgenomen van onze opvoeders en de mensen om ons heen waardoor business doen op een manier die jij weet, onmogelijk lijkt.

In deze call vertel ik je daar meer over, duiken we in tools en technieken die je hierbij kunnen helpen en kun jij jouw vragen stellen. Je business en geld stomen zullen niet meer hetzelfde zijn, net als je leven.

Jouw investering voor deze call is E50,-

Je ontvangt een mail waarin de Zoom link staat en hoe je kunt betalen. Na betaling ontvang je het wachtwoord om te kunnen deelnemen aan deze call. Let op! Zorg dat bij jouw betaling duidelijk jouw naam, de datum van de call en 'job call' bij staat zodat ik het met gemak kan vinden en jou het wachtwoord kan sturen.

Deel dit evenement

bottom of page