top of page

vr 01 okt

|

Whatsapp en Online via Zoom

Empowering You Salon, Oktober, Thema: Lichaam

De Salon is een WhatsAppgroep, waar we samen een maand lang gaan spelen met de energie (clearen, pulls etc.), tools oefenen en ik je inspireer om lichter te leven met je lichaam. Voor mensen die meer gemak willen met ziekte, pijn en ongemak in het lichaam. Lees bij info hoe dit programma er uit ziet

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Empowering You Salon, Oktober, Thema: Lichaam
Empowering You Salon, Oktober, Thema: Lichaam

Tijd en locatie

01 okt 2021, 19:00 – 31 okt 2021, 23:00

Whatsapp en Online via Zoom

Over het evenement

De 'Empowering You Salon' is een WhatsAppgroep programma waarin ik al mijn achtergronden gebruik om jou te Empoweren op het thema van de maand. 

Oktober: Lichamen (pijnen, zwaarte, overgevoeligheid, ziekte, uitdagingen, relaxen)

November: Geld (ontvangen, hebben, uitgeven)

December: Relaties, (partners, kinderen, gezin, familie, vrienden en kennissen)

Info

> Samen kom je verder! Samen met gelijkgestemden, maar toch persoonlijk gemaakt op jou, jouw vragen, uitdagingen, wat jij werkelijk zou willen in het leven en wat nog in de weg staat waardoor je dat nu nog niet hebt.

> Totale benadering van Jou, je bent immers ook niet alleen je hoofd, lijf of Being. Uitdagingen in het een, rimpelen door in het ander. Daarom empoweren we het hele plaatje en zal ik al mijn achtergronden gaan gebruiken! (Access, Natuurgeneeskunde, voeding, lifestyle)

> Alles komt lekker makkelijk naar je toe via WhatsApp en Zoom

> Met meer gemak, alles in 1; leer nieuwe dingen, clear zwaarte, oefen het volgen van de energie, doe samen energypulls en nog veel meer!

>Je kunt aan de slag op een moment dat het voor jou uitkomt of nodig is. Of herhaal, oefen en speel zo vaak als dat jij wil.

> Makkelijker doorpakken doordat je meerdere keren per week van mij zult horen, wat zorgt voor dynamische verdieping en inbedding van wat je wil veranderen. 

Laat je Empoweren, Leef 'Lichter', geniet samen en haal alles uit jezelf en het leven!

Empowering You Salon is inclusief:

Je ontvangt meerdere berichten in de Salon per week. Minimaal 3x en de rest is random waarbij ik de energie volg. De berichten kunnen zijn in de vorm van tekst, afbeelding, audio of video. Je kunt de berichten bekijken wanneer het jou uitkomt! Om de groep rustig te houden kun je niet reageren in de Salon. Voor wie wil is er een facebookgroep waar je elkaar kun ontmoeten, dingen kunt delen en inspireren.

* Empowering Zoom; Online live Zoom bijeenkomst van ongeveer 30 minuten. Aan het begin van de maand ter introductie van het thema en te ontdekken waar je staat en zou willen zijn. Zo kan ik de Salon nog persoonlijker maken en aansluiten op wat er nodig is om daar te komen. In de Zoom kun je komen luisteren, vragen stellen, clearen en we doen een Symphonie of Possibility (SOP) groepssessie! (lees meer over deze unieke sessie op mijn website)

Je ontvangt een replay via de mail.

* Empower je week Bericht; Een bericht in de Salon op maandag met Energypulls, Empowerment Talk, spelen met energie aansluitend bij het thema van de maand. Zo ga jij geïnspireerd, verbonden en energiek jouw week in!

* Empower je weekend Bericht; Een bericht in de Salon; Energypulls, spelen met energie, Empowerment Talk, aansluitend bij het thema van de maand. Zo ga jij licht, geïnspireerd en empowert je weekend in!

* Extra berichtjes; Appje(s) in de week met inspiratie, opdrachtjes, vraag, clearing of andere Empowering tools om mee te spelen.

* Speeldagen; de dagen waarbij je geen direct nieuwe input krijgt maar kunt inhalen, gaan oefenen en spelen met het materiaal.

* Verrassingen; zoals clearingloops, audio stukjes uit classes, tips over natuurlijke voeding en lifestyle.

* Salon member Korting op calls en events die ik organiseer!

* Wat is er nog meer mogelijk?!

Jouw bijdrage:

E 37,50 per maand of voor 3 maanden in een keer E 105,- (ipv E 112,50)

Mijn vaste volgers/ deelnemers die bij mij een event, class of sessie hebben gedaan krijgen de aanbieding E 35,- per maand of E 95,- voor 3 maanden (ipv E 105,- Je betaalt dan ongeveer E31, 60 per maand)

Kleine lettertjes: annuleren is altijd mogelijk, als blijkt dat dit voor jou geen passend programma is kun je geld terug krijgen. Dit is maximaal in de 1e week mogelijk. Na het ontvangen van het materiaal in de 2e week kun je geen aanspraak meer maken op resitutie van gelden.

Voor dit programma wordt in principe geen facturen opgesteld. Dit is om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Mocht je toch een factuur willen, dan vragen wij daar 5 euro administratie kosten voor.

Deel dit evenement

bottom of page