top of page

di 05 mei

|

Online Event via Zoom

Vrijheid met Geld, een Joy of Business online call

Een online call via Zoom met de Tools en technieken van Access Joy of Business. Welke bijdrage kan Bevrijdingsdag voor jou zijn? En met hoeveel meer gemak en plezier zou jij jouw business creëren als je Vrijheid hebt met geld? Jouw investering: E50,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrijheid met Geld, een Joy of Business online call
Vrijheid met Geld, een Joy of Business online call

Tijd en locatie

05 mei 2020, 20:00 – 22:00

Online Event via Zoom

Over het evenement

Een online call via Zoom met de Tools en technieken van Access Joy of Business. 

Welke bijdrage kan Bevrijdingsdag voor jou zijn?  En met hoeveel meer gemak en plezier zou jij jouw business creëren als je Vrijheid hebt met geld?

Elke stap die je zet, elke actie die je doet, elke vraag die je stelt, gaat makkelijker als je het doet wanneer je ruimte hebt in met waarvoor je het doet. Heb jij geld 'nodig'? Is geld de bron waarom jij creert? We hebben allemaal onbewust talloze standpunten, patronen en conclusies overgenomen van onze opvoeders en de mensen om ons heen waardoor ons eigen wensen nog maar lastig te zien is. 

In deze call vertel ik je daar meer over, duiken we in tools en technieken die je hierbij kunnen helpen en kun jij jouw vragen stellen. Je business en geld stomen zullen niet meer hetzelfde zijn, net als je leven.

Jouw investering voor deze call is E50,-

Je ontvangt een mail waarin de Zoom link staat en hoe je kunt betalen. Na betaling ontvang je het wachtwoord om te kunnen deelnemen aan deze call. Let op! Zorg dat bij jouw betaling duidelijk jouw naam, de datum van de call en 'job call' bij staat zodat ik het met gemak kan vinden en jou het wachtwoord kan sturen.

Deel dit evenement

bottom of page