Heartwarming Sessies

Ben jij intuïtief, gewaar of gevoelig? Leef je vanuit je hart, je ware natuur? Heb je hier al volledige helderheid over en zet je het in jouw voordeel in? Of maak je jezelf nog vaak klein of fout? Als jij meer leeft vanuit je ware natuur, jouw fundering, dan verwarmt dat jouw hart en wordt alles in je leven leuker, gemakkelijker en gaat alles met meer flow. Helaas hebben de meeste gevoelige en intuïtieve mensen thuis of op school geen uitleg gekregen hoe dit werkt of hoe je hier echt mee om kunt gaan. Kom uit zelfoordeel, jezelf fout of kleiner maken en stap in je Briljantheid en laat jouw hart meer stromen! 

Kopie van roodborstje volg je hart.png

01

Pakket Rozé

Een online 1 op 1 privé sessie gericht op het Verwarmen van jouw hart. Inclusief alles wat er op de afbeelding staat. Jouw bijdrage E175,-  

02

Pakket Rood

Voor iedereen die net dat beetje meer wil. Met dit volledige pakket kun je samen en zelf aan de slag. Hartverwarmend op elk gebied.

Jouw bijdrage: E 350,- 

2.png
3.png

03

Pakket Goud

Voor wie het tijd is en het zich gunt om 'All the way' te gaan! Met 3 sessies krijgt alles de tijd en ruimte om omhoog te komen en aangepakt te worden. Met ondersteunende oefeningen, voedingsadviezen en bijpassende meditaties kun jij op elk vlak aan de slag.

Jouw bijdrage E 525