top of page

Exclusief Traject 'Volg je hart'

Hoe voelt het als jij geaard, licht leeft en je hoofd, hart en 'Being' in één lijn is?

Leef je met gemak vanuit je hart, je essentie, je ware natuur?

Is wat je doet of denkt in lijn met wat je voelt? Of ben je loyaler naar anderen en voldoe je eerst aan allerlei verwachtingen?

Misschien ben jij intuïtief, gewaar of gevoelig maar zet je dit nog niet zo veel in je voordeel in als dat mogelijk is. Of je maakt jezelf nog vaak klein of fout maar wil je eigenlijk meer van jezelf de wereld in laten stralen. 

Met de 'Volg je hart' VIP Trajecten merk je direct dat we samen een stuk verder komen als wanneer je het alleen uitzoekt.

Als jij meer leeft vanuit jouw ware natuur, jouw fundering, dan wordt het leven lichter, gemakkelijker en gaat alles met meer flow. Helaas hebben de meeste gevoelige en intuïtieve mensen thuis of op school geen uitleg gekregen hoe dit werkt of hoe je dit in je voordeel in kunt zetten. Kom uit zelfoordeel, jezelf fout of kleiner maken, stap in je Briljantheid en laat jouw hart meer stromen! 

Kopie van roodborstje volg je hart.png

01

Pakket Rozé

Een online 1 op 1 privé sessie gericht op het Verwarmen van jouw hart. Inclusief alles wat er op de afbeelding staat. Jouw investering E190,-  

02

Pakket Rood

Voor iedereen die net dat beetje meer wil. Met dit volledige pakket kun je samen en zelf aan de slag. Hartverwarmend op elk gebied.

Jouw investering: E 350,- 

2.png
3.png

03

Pakket Goud

Voor wie het tijd is en het zich gunt om 'All the way' te gaan! Met 3 sessies krijgt alles de tijd en ruimte om omhoog te komen en aangepakt te worden. Met ondersteunende oefeningen, voedingsadviezen en bijpassende meditaties kun jij op elk vlak aan de slag.

Jouw investering E 499

bottom of page