top of page
88196491_833563347070620_819997671714665

Hallo!    

     

Wat leuk dat je gereageerd hebt en interesse hebt in

 ‘Holy Moly Co-Creatie!’

Ik geloof dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt.

 

Wat als we aan elkaar kunnen bijdragen om meer te creëren voor ons, de mensen om ons heen én deze mooie planeet?! Ik wil graag in 2020 nog meer mensen bereiken en de Access Tools leren. Zodat ze deze in hun leven kunnen gaan gebruiken. Minder oordelen, meer verbinding en bewustwording. Wat wil jij in 2020 gaan creëren? Wat is er nog meer mogelijk als wij gaan co-creëren en hoe zou dat weer door gaan rimpelen?!

 

Hier voor jou wat informatie m.b.t. het ‘Holy Moly Co-Creatie Project’:

 

Deze co-creatie is geschikt voor iedereen die het leuk lijkt om te doen!

Ik denk aan mensen die meer uit hun (Access Bars) business of praktijk willen halen. En/ of meer bewustzijn, verbinding en geld willen creëren.

Er is plek voor 10 mensen die 1 avond/ dagdeel van 3 á 4 uur met mij willen gaan opzetten. Ik faciliteer een Access Cursus en jij faciliteert de ruimte, aanmeldingen en waar jij blij van wordt. Beide faciliteren we de energie van de class en de ruimte, aarde en wat in de aanloop omhoog komt.

Het is een co-creatie en is er dus op gericht dat het een bijdrage is voor mij en voor jou op verschillende vlakken. Iedereen staat ergens anders dus elke van de 10 co-creaties zullen uniek zijn. In overleg gaan we kijken welke cursus de meeste bijdrage zal zijn. Denk aan een Access Body Process Class of een Clearing Avond met thema zoals: Geld, Een Access Tool, Entiteiten, Stepping into You, Business, Relatie, Opvoeding of een thema uit de Access Foundation of??

 

So.. are you in?!          

 

 

Wat mijn idee is voor jou, om hier uit te halen;

 • Een gratis ‘cursus’

 • Makkelijk (extra) geld creëren. Want 50% ! Is na aftrek van de onkosten voor jou! Normaal gesproken is het bij Access 10% voor een host.

 • Bijdrage aan jouw business. Een (ander) aanbod kunnen geven aan de mensen/ klanten om je heen en dat gebruiken om te contacten, aantrekken van klanten voor jouw business enz. Het geeft je de mogelijkheid om naar je netwerk uit te reiken, van je te laten horen van iets dat ze nog niet is aangeboden. Jij reikt uit naar jouw netwerk met wat ik kom doen. Na een cursus kan ik verwijzen naar jouw diensten (bv je geeft Bars sessies, het is een enorme bijdrage als mensen een clearing avond hebben gehad om daarna een Bars sessie te boeken. Jij maakt als het ware reclame voor mij en ik voor jou)

 • Meer Bewustwording, erkenning en weer meer ontvangen van Jou.

 • Een bijdrage zijn aan een groter project

 • Je netwerk uitbreiden met de mensen die vanuit mijn netwerk mij kennen en volgen.

 • Plezier ontvangen van iets creëren en opzetten.

 • En wat is er nog meer mogelijk?!

 

 

Wat ik vraag van jou is;

 • Heb jij Zin, enthousiasme, tijd, betrokkenheid en commitment.

 • Een ruimte/ huiskamer / fijne plek om de cursus te kunnen houden.

 • Kun jij wat drinken en versnaperingen regelen. (onkosten worden vergoed)

 • Ben je bereid om jouw enthousiasme te delen en mensen te benaderen, een uitnodiging te zijn en benodigde contact en informatie te geven aan deelnemers.

 • Wil je deelnemers ontvangen en geld in ontvangst te nemen.

 • Te doen wat voor jou werkt én om in verbinding en bereid te blijven om naar de Wij en het grote geheel te kijken.

 • Openheid om mijn bijdrage te ontvangen

 • Jou zijn, weten wat jij weet, de energie volgen.

 

Het ‘Holy-Moly-Co-Creatie Project’ is een onderdeel van het ‘Project 1010 Lights’ dat ik in januari 2020 ben gestart. Met een knipoog naar 1001 nachten, een boek waarin het ene verhaal door rimpelde in het andere. Mijn target is om vanaf 2020, 1010 mensen te bereiken en te inspireren om 1 oordeel los te laten. Wanneer de ‘muur’ van oordeel vernietigt/ losgelaten wordt, kan het licht dat je bent iets meer gaan schijnen. Als dat naar 1 iemand anders door rimpelt, op wat voor manier dan ook, dan bereiken we samen 2020 mensen…! (Holy! Moly! Haha 😉)

 

Dr. Dain Heer, co-creator van Access Consciounsess zegt;

“Elke keer dat je de kans hebt om in oordeel te gaan, van jezelf of iemand anders, en je doet dat niet… Dan verander je de wereld”

 

Popt dit voor jou?

Of heb je nog vragen?

Mail me dan jouw naam, telefoonnummer en de plek waar je de ‘cursus’ wil houden. Ik neem dan contact met je op.

 

info@lindaverschuren.com

 

Wil je me eerst beter leren kennen? Kijk dan even verder op mijn website!

 

 

Let’s spread the light!

 

Liefs,

 

Linda Verschuren

Empowering People

bottom of page