top of page
business, coach, consultant, money, cursus, training, class, man
joy, business, fun, gezondheid op de werkvloer, man, raket, empowering business, geld, money

- What if business were fun, ánd you could make money with it? - Simone Milasas

Joy of Business & Money Class

Platte tekst toevoegen.png

Ben jij met je financiële situatie en je Business al waar je zou willen zijn?

Neem de leiding over je leven, business en financiële realiteit en kies nu voor facilitatie, inzicht en bewustwording! Verander je Mindset en leer nieuwe tools en technieken zodat je makkelijker en sneller gaat van waar je nu staat naar waar je wil zijn!

In deze class ga je ontdekken wat er echt allemaal mogelijk is met je bedrijf en je financiën vanuit Bewust Business-schap. Deze business en geld class is geen cursus in de gebruikelijke zin van het woord. Het is niet bedoeld om antwoord te geven op jouw bedrijfs- of geldproblemen of dilemma's. In plaats daarvan empowert deze training jou, door facilitatie, omdenken en krachtige strategieën zodat je zélf als expert van jouw bedrijf voorbij je uitdagingen kunt. Je gaat dingen anders aan. Je hebt weer de ruimte om meer mogelijkheden te zien en op een hele andere manier zaken te doen en met geld om te gaan. Een manier die werkt voor jou en die je brengt naar waar jij werkelijk heen wil met je business en geld situatie.

Jouw Mindset bepaald hoe jij de wereld ziet en er in functioneert. Deze dag geeft jou vragen, facilitatie, oefeningen, tools en processen waardoor je meteen een bewustere en andere blik op de zaak zult krijgen. Wat als er veel meer mogelijk is als dat je had gedacht voor jou en je business?

De Access Business en Geld 1 daagse, is een training van Access Joy of Business™

Als Certified Access Joy of Business Facilitator heb ik trainingen gehad van de oprichter van Joy of business zelf; Simone Milasas. Joy of Business is een specialty van Access Consciousness en er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende Access tools met daarop aanvullende tools en technieken gespecialiseerd voor Business. 

Voor Wie

  • Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Er is geen vooropleiding vereist. 

  • Ondernemers

  • ZZP'ers

  • Corporates

  • Geïnteresseerden

Voorwaarde voor deelname

Er is geen vooropleiding vereist

Tijd

1 dag van 9.30u tot 17.30u

Locatie

  • Tilburg 

  • Locaties door het hele land, zie de Agenda en de informatieve mail        voor de locatie van jouw cursusdatum.

Jouw Investering

E 375,-

E 262,50  Bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis    Kinderen tot en met 15 jaar

De prijzen zijn Internationaal vastgelegd door Access Consciousness. Alle officiële JOB classes in Nederland hebben dezelfde prijs.

De prijs is excl. lunch en incl. cursusdag, alle benodigde materialen, uitgebreide manual, certificering, certificaat, drinken en versnaperingen.

Na de class

  • Ontvang je een Certificaat

  • Wordt deze class officieel op jouw naam gezet bij Access Consciousness

bottom of page