top of page

Empowerment Membership

“Play Bigger from the Inside Out”

Vrouwelijk Leiderschapstrajecten met 1 op 1 coaching en Exclusieve persoonlijke begeleiding voor bewuste vrouwen met ambitie.
Persoonlijke Ontwikkeling & Business Groei

Geen one size fits all online cursus met video’s gemaakt voor een ‘gemiddelde’ klant of waar jij moet volgen. Maar een exclusief traject met persoonlijk contact en alle aandacht voor jou, voor waar jij staat en naar toe wil. Op een manier die werkt voor jóu. Want je bent anders, uniek en wat je voornamelijk om je heen ziet werkt niet écht voor je. Het is klaar met jezelf in een hokje proberen te passen en te voldoen aan alle verwachtingen. Je weet dat je meer kunt en wil bereiken maar dat wil je niet alleen vanuit je hoofd. Het liefst zou je leven en ondernemen/ werken in lijn met je essentie, met wie je werkelijk bent.

Ik geloof dat ieder van ons een unieke Power van binnen heeft. En eenmaal weer bewust verbonden daarmee en geleerd hebt hoe je dat naar buiten kunt laten komen, je alles kunt bereiken wat je maar wil. Met jouw Membership gaan wij samen werken en heb je iemand die daar elke stap van jouw reis daar bij Empowert. je Mindset, Lichaam en acties daarmee in lijn brengt je steeds meer van daaruit gaat leven en werken.Door samen te werken, heb je altijd iemand die er voor jou is en zorgt dat jij snel, fijner verder kunt. Door te werken met mijn methode  Nu is het even tijd voor jou en kun je komen met jouw vragen, worstelingen en uitdagingen. Want ieder mens is en groeit immers anders.

Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
bottom of page