top of page
Kopie van Kopie van HAPPY.png

Check de

100 Euro

Early Bird

Korting!

Play Bigger Live Event
 

Empower, Enjoy & Expand jouw realiteit met

Geld

Een Empowerende 1 daags Event om jouw Mindset, Emoties, Energie en Acties in lijn te brengen met jouw Essentie. Zodat jij als vrouw de Joy met Geld kunt hebben en kunt stoppen met jezelf kleiner houden als dat je bent.

Tijdens dit Women-Only event mag je komen ontmoeten, genieten, aanpakken en transformeren

met andere gelijkgestemde, bewuste en ambitieuze vrouwen. 

Kom landen, delen wat er voor jou leeft, los laten wat niet voor je werkt en laat je inspireren!

Lees Meer 

Girls Just Want To Have Fun...      Zong de originele Cyndi Lauper

But are you having any?!

 

Prijzen stijgen en alles wordt de laatste tijd alleen maar duurder. Je kunt dan direct merken of jouw realiteit met Geld al in lijn is met je essentie en je het voor je laat werken óf dat je het nog tegen je laat werken.

> Ga jij naar de Joy met geld, de mogelijkheden, ruimte en ervaar je gemak en Lichtheid óf ga je in je hoofd, geloof je nog dat gratis beter is, krijg je oordelen of conclusies, zwaarte, zorgen of lijkt er minder mogelijk?

Onze realiteit met Geld is vaak 1 van de grootste afleidingen om ons klein te houden en niet volledig in onze kracht te gaan staan. Het beïnvloed onze keuzes, onze stress, ons denken, onze angsten, onze dromen.

Dat is waar 'Play Bigger' voor staat. Volledig in je kracht staan, verbonden met wie je in essentie bent. Vrij om met gemak te zijn wie je bent en waar je voor staat. Jouw Life-Purpose te leven en jouw bijdrage te delen met de wereld.

Stop Playing small en Empower, Enjoy & Expand jouw realiteit met Geld.

Want zoals Nelson Mandela al zei: You Playing small, doesn’t serve the World.

Doe mee met mijn komende Play Bigger Live Event: Joy with Money!

10 september in Tilburg, for women only. vol=helaas vol

Het thema ‘Geld’ gaat nooit alleen over geld. Het is verwikkeld met hoe we de wereld zien en beleven, onze happiness, gezondheid, lichaam, business, moederschap en Vrouw-Zijn.

Of ik nu werkte met miljonairs, ZZPérs of Stay at home moms, in de meer dan 20 jaar dat ik allerlei mensen heb mogen faciliteren, heb ik gezien dat er een belemmerend patroon is dat bij iedereen terug komt.

 

Tijdens deze 'Vrouw & Geld' dag gaat het dus niet over zo snel mogelijk veel geld verdienen en het is dus ook niet voor iedereen. Deze dag gaat over al die plekken waar het thema geld jou kleiner maakt dan dat je werkelijk bent en gebruiken we dat als inleiding om jou vanuit je essentie in je kracht te zetten. Zodat jij makkelijker en met meer Joy het succes én de voldoening kunt actualiseren die je werkelijk verlangt. Let's Play Bigger from the Inside Out!

_edited_edited.jpg

>> Waar heb jij bewust of onbewust, Mentale, Emotionele of Energetische muren gezet?

>> Wat hangt er rondom ‘Vrouw & Geld’ nog in de geschiedenis of het collectieve bewustzijn dat jou nog kleiner    houdt dan dat je wenst?

>> Wie zou je zijn en wat zou jij creëren als jouw realiteit met Geld, lichter, makkelijker en meer Joy was?

Praktische Informatie

Door mijn brede achtergronden te combineren met meer als 20 jaar faciliteren kan ik met het gehele plaatje mee kijken en heb ik mijn eigen methode kunnen creëren om jou te Empoweren van waar je staat naar waar je wil zijn. Daar waar je beperking, ongemak of de boeien voelt die jou afhouden van de Joy die je werkelijk kunt hebben, faciliteer ik je met verhalen, diverse werkvormen, bewustwording, tools en Transformatieve processen.

> Datum: 10 september 2023

> Adres: De Schans 128 Tilburg

> Yes! De héle dag (10u - 17u) Facilitatie, Empowering, Inspiratie 

> Yes! Inclusief Linda's bekende verwennerij; zoete en zoute versnaperingen, thee, koffie, Infused water

> Yes! Inclusief verse Lunch

> Land en verbind je weer bewust met jouw essentie. Even een moment voor jou om van de dagelijkse haast en stress, Mindful in het Hier en nu te komen.

> Krijg weer lucht en helderheid met het thema Geld zodat je je weer makkelijker kunt focussen op wat jij verlangt

> Voel de Joy, jouw enthousiasme en vuur weer stromen en neem dit heerlijke, powerful gevoel mee naar huis.

> Informatie, Tips en Tools waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

> Je bent vrijer en lichter doordat we blokkades & Mindset transformeren zodat jij meer en makkelijker de acties kunt nemen die jou brengen waar je wil zijn.

> Yes! Inclusief een boel Sparkles, Fun and more!

> Yes! Check de Early Bird Prijs!

Are You Ready for some fun?!

 

Jouw Investering

Jouw investering voor deze gehele inclusieve dag is:

> Early Bird Ticket: 175 Euro

Er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird Tickets verkrijgbaar

Dat is 100 euro korting voor de snelle beslissers!

 

> Regulier Ticket: 275 Euro​​

! Je ticket is zonder factuur. Mocht je een factuur willen dan vragen wij 5 euro administratiekosten. Neem contact met ons op om jouw factuur aan te vragen.

! Let op: je ticket is pas geldig en je plaats is pas gereserveerd ná betaling. Betaal dus direct om zeker te kunnen komen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een juiste betaling, duidelijk voorzien van jouw naam zodat we je betaling ook terug kunnen vinden.

! Vol is helaas Vol

! Je ticket dien je bij binnenkomst te laten zien. Dat kan uitgeprint of digitaal

! Op dit evenement zijn mijn Algemene voorwaarden en AVG van toepassing. Bij registratie ga je akkoord dat er tijdens de live dag foto's, film of audio opnames kunnen worden gemaakt door de organisator die voor derde doeleinde kunnen worden gebruikt. Ik zal altijd respectvol met jouw gegevens omgaan.​

 

info@lindaverschuren.com

0650254037

bottom of page