- “When we allow ourselves to shine, we give others permission to do the same” Nelson Mandela 1994 -

Werkwijze Empowering You

Met Empowering You bied ik in mijn praktijk in Berkel-Enschot, op locatie of online Privé Sessies en trajecten.

Gun jezelf de tijd om, op je pad, even stil te staan bij jezelf.

Investeren in jezelf is ook investeren in de wereld om je heen, het rimpelt door. Dat kan als je vast loopt met jezelf je lijf, of ondersteuning zoekt bij uitdagingen in het leven. Maar ook als je in beweging wil blijven en jezelf wil blijven ontwikkelen.

Empowering You is er voor jou:​

Met mijn brede achtergrond, mijn talenten, ervaringen en enthousiasme is het mijn steven om het verschil te maken en een bijdrage te zijn voor jou. Pedagoog, Natuurvoedings-technologe, Natuurgeneeskundig therapeut, Life Coach en Access Consciousness Allround Certified Facilitator™ zijn enkele van mijn specialismen. Ik werk oa met oude, westerse-natuurfilosofie, moderne medische en psychologische inzichten, psychosomatiek en gebruik tools en technieken van Access Consciousness™.

In de natuurgeneeskunde gaat men uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door gespreksvoering en behandeling krijg je meer bewustzijn in de helende kracht van je lichaam. Hoe meer inzichten en mogelijkheden je hebt om je problemen en klachten op te lossen, hoe meer je in jouw power komt en blijft en des te meer regie hebt je over je eigen lichaam en leven.

      Ik geef je inzicht en begeleid je naar meer verbinding met je zelf en je lichaam, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

      Ik faciliteer en inspireer je tot meer bewustzijn en groei. Ik leer je technieken en tools om zelf mee aan de slag te kunnen.

      Ik zet je in beweging en nodig je uit om fysieke, emotionele, mentale of energetische blokkades los te laten en te kiezen voor een                  leven wat voor jou werkt of past.

      Ik empower je en breng je meer in balans met jezelf en wat het leven je brengt.

 

Zodat jij met meer gemak, plezier en power jouw weg in het leven kunt kiezen en gaan.

Wat is er mogelijk?

We kiezen en stellen jouw unieke traject samen, op basis van wie jij bent, wat bij jouw leven past en wat jouw hulpvraag/ klacht is. De fundering wordt een van de onderstaande categorieën of een combinatie daarvan. Welke past bij jou?

Persoonlijk Traject

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek, waarbij we inzoomen op wie jij bent, waar jij staat/ wat je klacht is en waar je naar toe wilt. We kijken naar jouw hulpvraag en of dat gericht is op jezelf, je lijf, de wereld om je heen of een combi. Op basis daarvan kiezen en stellen we jouw persoonlijk traject samen. Dat is een start, onderweg blijven we opnieuw kiezen wat voor jou het meeste bij zal dragen. Tijdens meerdere één op één sessies krijg je meer inzicht in jezelf en neem je afscheid van blokkades.

Themabijeenkomst

Wil je jezelf meer verdiepen en ontwikkelen binnen een specifiek thema? Aan een klacht of uitdaging werken binnen de dynamiek van een groep? Dan zijn de themabijeenkomsten daar een perfect middel voor. Deze groepssessies zijn laagdrempelig, verrassend en inspirerend. De meerwaarde van een groep is dat het heel dynamisch werkt. Een vraag of opmerking van een ander kan een vraag zijn die jij nog niet verwoord kreeg en voor jou ook waardevol blijken. Iedereen gaat naar huis met nieuwe inzichten en aanknopingspunten.

Koffie-coaching

Wil je gewoon even kort sparren met een onafhankelijk iemand over een probleem, klacht of een vraag?

Of heb je meer behoefte aan ‘eerste hulp’ dan aan een intensief traject? Ook dan kun je bij mij terecht. Onder het genot van een kop koffie – of iets anders – hebben we het over jouw vraag. Ik help je om het eens van een andere kant te bekijken, en mogelijkheden te zien waar jij die misschien niet meer ziet.

Please reload

- Dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik kan met jouw woorden zoveel. Ik kijk uit naar de volgende sessie. Y.B. -

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren