top of page
empowering you, access consciousness, sessie, therapie, hulp, vrouw, klachten, access bars,, linda verschuren
- “When we allow ourselves to shine, we give others permission to do the same” Nelson Mandela 1994 -

Empowering You

CATVergoedbaarVirtueelschild.png
KwaliteitsTherapeutenVirtueelschild.png

Met Empowering You bied ik in mijn praktijk in Berkel-Enschot, op locatie of online, (Therapeutische) Privé Sessies en trajecten. 

Ik ben gespecialiseerd in stress, lichamelijke en geestelijke energiehuishouding, angst en burn-out klachten, maar lees hieronder wat ik nog meer doe.

Gun jezelf de tijd om, op je pad, even stil te staan bij jezelf.

Investeren in jezelf is ook investeren in de wereld om je heen, het rimpelt door. Dat kan als je vast loopt met jezelf je lijf, of ondersteuning zoekt bij uitdagingen in het leven. Maar ook als je in beweging wil blijven en jezelf wil blijven ontwikkelen.

Empowering You is Empowering van je hoofd, hart en lichaam:​

Door mijn nationale- en internationale opleidingen, mijn talenten en ervaring, kun je bij mij terecht voor zowel je lichamelijke áls je mentale hulpvragen. Met behulp van verschillende gesprekstechnieken Empoweren we je Mindset; je krijgt inzicht in jezelf, leert loslaten wat je niet meer dient en je kunt door omdenken, je gedrag en patronen veranderen. We duiken we snel en diep om het 'zaadje' helder te krijgen van het probleem dat jou 'overgroeid'. Wanneer een plant in je tuin in de weg staat, wil je immers ook niet alleen de takjes bijknippen, maar de plant met wortel en al verwijderen, om écht meer lucht en licht te krijgen.

Je bent meer als alleen je hoofd en je denken. We Empoweren je Heart door aandacht te geven aan de vraag waar jouw hart sneller van gaat kloppen, waar jij energie van krijgt en wat zin geeft in jouw leven. Je leert praktische Tools om dat makkelijker te laten zien en zijn in een wereld waarin er veel van je wordt verwacht.

Mentale klachten, emoties en gevoelens; ze werken door op je lichaam. In jouw afspraak ga je daarom ter ondersteuning van de sessie ook op de behandeltafel. Access Bars, een Bodyproces, SOP, EMT of een combi; je ontvangt een behandeling die precies past bij jou en jouw proces. Zo Empoweren we je Body; om te ontspannen, het zelfgenezend vermogen te stimuleren of het loslaten te vergemakkelijken. Ik gebruik zo het lichaamswerk ter ondersteuning van de sessie waardoor je voldoende energie hebt en je weer lekker in je hoofd én je vel komt te zitten. 

Met mijn brede achtergronden en enthousiasme is het mijn steven om het verschil te maken, door mee te kijken naar jou als geheel. Pedagoog, Natuurvoedingstechnologe, Geregistreerd Natuurgeneeskundig therapeut, Life Coach en Access Consciousness Allround Certified Facilitator™ zijn enkele van mijn specialismen. Ik werk o.a. met oude, westerse-natuurfilosofie, moderne medische en psychologische inzichten, psychosomatiek en gebruik tools en technieken van Access Consciousness™.

  •       Ik geef je inzicht en begeleid je naar meer verbinding met je zelf en je lichaam, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

  •       Ik faciliteer en inspireer je tot meer bewustzijn en groei. Ik leer je technieken en tools om zelf mee aan de slag te kunnen.

  •       Ik zet je in beweging en nodig je uit om fysieke, emotionele, mentale of energetische blokkades los te laten en te kiezen          voor een leven wat voor jou werkt of past.

  •       Ik Empower je en breng je meer in balans met jezelf en wat het leven je brengt.

 

Zodat jij met meer gemak, plezier en power jouw weg in het leven kunt kiezen en gaan!

Wat is er mogelijk?

Een Access Bars Sessie, Empowerende coaching/ facilitatie, Natuurgeneeskundige Therapie of een combinatie?

Als Geregistreerd Complementair Kwaliteits Therapeut worden Natuurgeneeskundige afspraken vergoed vanuit jouw Aanvullend Zorgpakket. Informeer voor jouw unieke situatie bij jouw Zorgverzekeraar.

We kiezen en stellen jouw unieke sessie of traject samen, op basis van wie jij bent, wat bij jouw leven past en wat jouw hulpvraag/ klacht is. De fundering wordt een van de onderstaande categorieën of een combinatie daarvan. Welke past bij jou?

privé sessie, access bars, therapeut, empower, vrouw, licht, zon, stress, vrij, angst, loslaten, gras

Privé Sessie

Live

Persoonlijke aandacht in een 1 op 1 sessie in mijn praktijk, waarbij we inzoomen op wie jij bent, waar jij staat/ wat je hulpvraag is en waar je naar toe wilt.

Persoonlijke sessies, kunnen los of in een traject en zijn altijd uniek afgestemd op jou, werken snel en dynamisch zodat je snel weer verder kunt. Lichaamswerk op de behandeltafel, begeleiding in gesprek of een combi, we kiezen wat de meeste bijdrage is voor jou en in jouw situatie.

Maak een afspraak voor exclusieve aandacht voor jou.

Vanaf:

E130

linda_verschuren online sessie empowerin

Privé Sessie

Online

Empowered worden waar je ook bent. Met een online privé afspraak kun je waar je ook ter wereld bent, toegang krijgen tot exclusieve facilitatie afgestemd op jou. Een eenmalige afspraak of afgestemd traject behoort tot de mogelijkheden om jou daar te krijgen waar je wil zijn. Het is een diepe en dynamische duik om alle elementen van jouw belemmering, helder te krijgen en aan te pakken. Je ontvangt een link om makkelijk online verbinding te maken, wat is er nu nog meer mogelijk?!

Vanaf:

E95

koffie, coach, coaching, sessie, online

Koffie Coaching

Live & Online

Is het tijd voor wat warme aandacht voor jou? Tijd voor bakje troost of op zoek naar verkwikkende ideeën?
Soms is even kort sparren met een onafhankelijk iemand over een probleem, klacht of een vraag net wat je nodig hebt. 
Ook dan kun je bij mij terecht. Onder het genot van een kop koffie – of iets anders –faciliteer ik je om het eens van een andere kant te bekijken, en mogelijkheden te zien die jij die misschien niet meer ziet. Je hebt snel weer ruimte en helderheid om verder te kunnen.

Vanaf:

E65

- Dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik kan met jouw woorden zoveel. Ik kijk uit naar de volgende sessie. Y.B. -

bottom of page