top of page
Image by Jonathan Francisca

- Is now the Time to Empower your Business? -

Empowering Business

Met Empowering Business bied ik als Geregistreerd Joy of Business Facilitator & Empowering Business Coach, nationaal en internationaal op maat afgestemde Consulten, Trajecten en (Master) Classes. Mijn Therapeutische achtergrond en daarmee brede kennis over het mentale en het fysieke lichaam van de mens, combineer ik waar nodig en zo kan ik een unieke kijk op de zaak bieden voor ZZP'ers, ondernemers en instellingen. Ondernemerschap, Persoonlijke Ontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap, Stress Management, werk plezier, Burn-out preventie, waarin kan jouw business nog groeien?

 

Empowering Business is in alle facetten Business Done Different.

Mijn uitgangspunt is dat jij als ondernemer, of het bedrijf, de expert is in zijn vakgebied. Met behulp van o.a. pragmatische Mindset tools, praktische strategieën, omdenken en een frisse andere blik, bied ik de facilitatie om meer uit jou, je team of het bedrijf te halen. Loop je vast of is het nodig om dingen anders te gaan doen in je business? Is het tijd om te werken aan je persoonlijk leiderschap of meer geluk op de werkvloer? Wil je innoveren, minder stress of meer mogelijkheden zien en groeien? Neem dan contact op en ontdek wat Empowering Business op een geheel eigen manier, voor jou kan betekenen.

Linda Verschuren

lindagold.jpg

Consult

Live & Online

Een Empowering Business Consult, is een 1 op 1 sessie of een in-house afspraak op het gebied van Business en/of geld. Het is mogelijk om eenmalig mee te kijken en daar waar behoefte is aan meerdere bijeenkomsten, stemmen we een traject op maat af. 

De Empowering van jou als ondernemer, het management, een team, project of product staat centraal. Er ontstaat inzicht in de belemmeringen, er worden meer mogelijkheden helder en je kunt praktisch aan de slag door het omdenken en de handige tools en strategieën die ik aanreik.
Snel, pragmatisch en efficiënt. 

De tijd en geld investering in een consult heb je zo weer terug verdiend! Maak meteen een afspraak!

Kopie van See Business as a playground o

(Master)classes

Live & Online

Empowering Business biedt verschillende (Master)classes, trainingen, seminars en lezingen aan. Deze lopen uiteen van een halve dag tot meerdaagse. 

Tot het reguliere programma horen de 1 daagse Joy of Business & Geld en de 3 daagse Business Done Different Masterclass. Check de Agenda voor de komende evenementen. 

Aanvullend hierop zijn steeds weer veranderende classes, trainingen en seminars in binnen en buitenland. Een training op verzoek, behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om te kijken wat er voor jou past

Ontwerp%20zonder%20titel%20(9)_edited.jp

Nog meer!

Live & Online

Naast de Consulten en Classes biedt Empowering Business altijd weer nieuwe en inspirerende dingen aan.

Online Calls, E-books, Youtube filmpjes, Facebook Lives, interviews en Podcast.

En wat is er nog meer mogelijk?

bottom of page