top of page
Ontwerp%20zonder%20titel%20(8)_edited.jp
happiness, vrij, gezond, vitaal, stress, vrij, geluk, zon, vrouw, empowering, gezond, balans, linda verschuren empowering people
-“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure”- Nelson Mandela

Empowering People

Met Empowering People bied ik in mijn cursusruimte in Tilburg, op locatie in binnen en buitenland of online, cursussen, trainingen en evenementen aan op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

Gun jezelf de tijd om, op je pad, even stil te staan bij jezelf.

Wil je Access Bars Sessies leren geven? Een Access Foundation Class doen? Of zou je aan een klacht of uitdaging willen werken binnen de dynamiek van een groep? Voor themabijeenkomsten, cursussen en trainingen ben je bij Empowering People op het juiste adres. Met mijn jarenlange ervaring als docent kan ik nu met gemak groepen faciliteren. Door het volgen van Internationale trainingen van Access Consciousness, ben ik niet alleen geregistreerd als Access Bars Facilitator maar ook als Access Certified (Allround) Facilitator. In combinatie met mijn achtergrond als Complementair (Natuurgeneeskundig) Therapeut, kan ik er in mijn cursussen nog meer voor jou zijn. 

 

Een groepssessies of cursus is laagdrempelig, verrassend en inspirerend. In een (Master)class of training leer je tools en nieuwe vaardigheden die je kunt gebruiken voor werk of privé. Je kunt jezelf meer verdiepen en ontwikkelen in algemene zin of binnen een specifiek thema en de meerwaarde van een groep is dat het heel dynamisch werkt. Een vraag of opmerking van een ander kan een vraag zijn die jij nog niet verwoord kreeg en voor jou ook waardevol blijken. Iedereen gaat naar huis met nieuwe inzichten en aanknopingspunten.

Wat is er mogelijk?

Een Access Bars Cursus, De Access Consciousness Foundation, Thema clearingavonden, Online Trainingen zijn slechts enkele van de vele cursussen die Empowering People aanbied. Lees verder op de betreffende pagina of kijk in de Agenda wat er de komende periode nog meer mogelijk is.

access_bars_cursus

Access Bars Class

Live

Access Bars is een uniek proces van Access Consciousness waarbij je 32 Bars punten op het hoofd, zachtjes aanraakt. 'Bars' staat voor 'banen'; met de Bars punten raak je de uiteinde van de Bars-banen aan die in en om het hoofd lopen.

Stress, spanning en lading worden losgelaten. Je hoofd wordt leger en rustiger, je lichaam ontspant.

In een Access Bars Cursus leer je zelf een Access Bars sessies geven. Een leerzame maar zeker ook bijzondere verwendag voor jou!

Access_foundation_cursus_ruimte_bewustzi

Access De Foundation

Live

De Access Consciousness Foundation Class is een 4 daagse cursus als geen andere. Met behulp van Access Tools kunnen we snel en diep duiken om helder te krijgen waar jouw (vooral onbewuste) overtuigingen en patronen vandaan komen. Je wordt bewust waar deze overtuigingen je weerhouden om te leven vanuit je eigen fundering, van je authentieke zelf. Met de clearingstatement, Access tools en lichaamsprocessen laat je makkelijk los wat niet voor je werkt en ga je voor een leven met meer plezier, gemak en overvloed. 

Access_Foundation_Cursus_bos_linda_versc

Allerlei

Live & Online

Met Empowering People geef ik uiteenlopende en steeds weer andere calls, cursussen en trainingen, zowel live als online. 

Door heel het land maar ook in het buitenland Empower ik mensen naar meer bewustzijn.

Bewustzijn is leven in het nu, happy en licht, het omvat alles en veroordeeld niets. Vanuit bewustzijn is er meer mogelijk, voor jou, je omgeving én deze mooie planeet. 

Step into your power and shine out your bright light of uniqueness!

Kijk hier een filmpje van een van mijn lievelings Access Consciousness Tools!

bottom of page