top of page
  • Admin

Uit conclusies blijven


We zijn er! Op de camping in Frankrijk! Maar de auto is er meteen mee gestopt.. Alsof hij met een laatste zucht zei; pff hier zijn jullie met al jullie spullen! Ik ben er klaar mee! Haha Opgeladen en met de mannen van de ANWB mee en maandag moet hij naar een kia garage. Nu hopen dat ze 'm kunnen maken zodat we hier op pad kunnen ook weer goed naar Nederland terug kunnen! Vroeger zou ik hier zo anders mee om zijn gegaan.. 😬 Natuurlijk was het even spannend en 'n geregel (hoe kom ik aan eten voor al die mannen, hoe gaan we thuis komen) maar ik kon nu ook zo ontvangen in deze situatie! En uit conclusies blijven door mezelf vragen te stellen. "wat zou 't vergen dat dit heel makkelijk gaat, Wat kan ik hier kiezen dat het makkelijker maakt voor ons allemaal, Wat is er nog meer mogelijk, wat is hier goed aan dat ik nog niet zie, van wie is deze lading etc En niet mee gaan in omstanders, in oh wat erg, wat sneu, gaat het wel.. Enz. En dat scheelde ook weer energie, zag ik meer mogelijkheden en heb ik vlot alles kunnen regelen en stond zelfs de campingeigenaar te kijken hoe snel de garage kwam, alles geregeld was en ons aangeboden werd en wij in het zwembad lagen! Morgen horen we of de auto gemaakt kan worden! Wat zou 't vergen dat ook dat vlot en makkelijk gaat!

34 weergaven
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page