top of page
empowering you, access consciousness, sessie, therapie, hulp, angst, stress, happiness, linda verschuren
-“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure”- Nelson Mandela

Empowering You: Voor wie

Met Empowering You bied ik in mijn praktijk in Berkel-Enschot, op locatie of online, Privé Sessies en trajecten.

Ik ben gespecialiseerd in stress, lichamelijke en geestelijke energiehuishouding, angst en burn-out klachten, maar lees hieronder wat ik nog meer doe.

Gun jezelf de tijd om, op je pad, even stil te staan bij jezelf.

Investeren in jezelf is ook investeren in de wereld om je heen, het rimpelt door. Dat kan als je vast loopt met jezelf je lijf, of ondersteuning zoekt bij uitdagingen in het leven. Maar ook als je in beweging wil blijven en jezelf wil blijven ontwikkelen.

Voor wie

Is jouw lichaam en leven in balans? Zit jij goed in je energie?

Familie, werk, uiterlijk, verlies, kinderen, lichamelijke klachten en nog zo veel meer thema’s in ons leven zorgen voor uitdagingen op ons pad. We dealen hiermee en reageren hierop vanuit verwachtingen, oordelen en ingesleten patronen.

We passen ons aan, willen aan allerlei verwachtingen voldoen en zoveel mogelijk ballen hooghouden. Steeds meer mensen worden zich bewust dat dit energie kost, dat ze hier stress en/ of lichamelijke klachten van krijgen en dat dit eigenlijk niet voor hun werkt. Wat zou er gebeuren als je die energie die het nu kost, in kunt zetten voor jou? Voor het leven dat je zou willen en de bijdrage die jij bent? Hoe zou dat weer door rimpelen? 

Het is alleen niet eenvoudig om afscheid te nemen van ingesleten patronen en blokkades. Als we het zelf konden veranderen hadden we dat al lang gedaan, want vaak hebben we er al veel over nagedacht of misschien zelfs geprobeerd. Meestal zijn we ook gewend aan onze klachten of vinden we dat we nog best even door kunnen. Maar brengt dat het leven dat je verlangt? 

Iemand anders mee laten kijken en luisteren werkt dynamischer, sneller en makkelijker. Een ander perspectief, clearings technieken en praktische Mindset Tools, zorgen al gauw voor een andere bril waardoor je kijkt, ga je meer mogelijkheden zien en laat je makkelijker los wat niet voor je werkt. Samen creëren we zo de verandering waar je naar opzoek bent.

 

Natuurlijke & Totale Empowerment

Als Natuurgeneeskundig Therapeut kijk ik holistisch naar jou als mens; voor mij ben je meer als je lichaam alleen; geestelijke, emotionele of fysieke klachten staan niet los, maar als verbonden aan elkaar. Ik werk daarom ook eclectisch, oftewel: ik gebruik verschillende behandelvormen in een consult. Door jouw Body, Mind en Heart ieder op zijn eigen manier te Empoweren, pakken we dat wat jij wil veranderen, van alle kanten en zo efficiënt mogelijk aan. Samen creëren we zo de verandering waar je naar opzoek bent, op een dynamische en natuurlijke manier die bij jou en jouw leven past.

Empower your Mind: Een ander perspectief, clearings technieken en praktische Mindset zorgen al gauw voor een andere bril waardoor je kijk. Je (zelf) oordeel veranderd, je laat los wat niet voor je werkt en nieuwe inzichten zorgen voor doorbraken en een 'thuiskomen' gevoel.

Empower your Body: Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik gespecialiseerd in hoe we jouw lichaam kunnen empoweren met voeding, kruiden, natuurlijke lifestyle en hoe we dat in jouw voordeel kunnen inzetten. Leer makkelijker verbinding te hebben met en te luisteren naar je lichaam. Met een fit en vitaal lichaam heb jij volop energie voor je werk én privé leven.

Empower your Heart: Waar word jij warm of blij van? Wat geeft zin in jouw leven? Waarvan krijg jij energie en waarvan ga jij stralen? Een vitaal lichaam en een optimale mindset alleen zorgen uiteindelijk niet voor geluk. Inzicht in hoe jij jezelf kunt laten zien en zijn, zonder je te laten belemmeren door anderen geeft een gevoel van vrijheid. Door te doen waar je blij van wordt en wat zin geeft aan jouw leven, gaat jouw energie vanzelf meer stromen. En zo empower jij zelf je Mind en Body weer!

 

 

Met Empowering You, ben ik er voor jou. Een afspraak bij mij in de praktijk of online is een investering voor een moment voor jezelf, het is een investering in jou. Het is er voor iedereen die daar voor wil kiezen. Of je nu vastloopt met jezelf, je lijf, uitdagingen die je op je pad krijgt aan wil pakken of jezelf wil blijven ontwikkelen.

Is het nu de tijd voor jou? Step into you power! & Shine out your bright light of uniqueness!

 

Op zoek naar een Access Bars Sessie? klik dan hier of kijk onder het tabblad 'Access Consciousness'

Empowering You is er voor jou, wanneer je last hebt van;

uit balans zijn

vastlopen

jezelf kwijt zijn

weinig energie

stress

gejaagdheid

moe en depressief 

overspannen

burn-out

ontevreden

angsten

te veel in je hoofd zitten

te veel of te weinig voelen

overprikkeling

lichamelijke klachten

emotionele klachten

verlies

frustraties/ boosheid

niet uit een patroon komen

te veel aanpassen aan anderen

leven op automatische piloot

oordeel van anderen

moeilijk om jezelf te zijn

moeite om bij jezelf te blijven

alles onder controle willen houden

dingen die op het werk gebeuren

te weinig tijd en ruimte hebben

dingen niet veranderd krijgen 

druk gedrag

en nog heel veel meer

praktijk linda verschuren (2).jpg
Image by Sincerely Media
praktijk%20linda%20verschuren%203_edited

Meer gemak, plezier en power!

Ik ondersteun, leer en begeleid jou zodat jij kunt ontdekken, groeien en terug gaan naar je unieke, authentieke zelf met een lichaam dat meer in balans, vitaal en energiek is. Je reageert en kiest niet meer automatisch, maar bewust en gericht vanuit én voor jou. Je vindt verbinding en aansluiting met jouw krachten en kunt beter omgaan met de uitdagingen die op jouw pad komen. Dat zal je gegarandeerd een ‘licht’ gevoel geven, je bent én blijft meer in balans. Als jij weer leeft en werkt vanuit de persoon die je van nature bent, dan gaat alles met meer gemak, plezier en power!

Maak meteen een afspraak of kijk in de agenda.

#balans #vastlopen #jezelfkwijt #weinigenergie #stress #gejaagdheid #moe #depressief #overspannen #burn-out #ontevreden

#angst #volhoofd #overprikkeling #lichamelijkeklachten #emotioneleklachten #verlies #frustratie #boosheid #aanpassen #suicidaal #oordeel #uitoordeel #bijjezelfblijven #controle #tijd #druk #denkpatronen #loslaten #gezondheidszorg #ziekteverzuim #leefstijl #werk/privé_balans #belangrijkste_oorzaken_ziekte #gezondheid_op_de_werkvloer #persoonlijk_leiderschap #mindfulness #coach

bottom of page