-“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure”- Nelson Mandela

Natuurgeneeskundige Empowerment 

Voor wie

Is jouw lichaam en leven in balans? Zit jij goed in je energie?

Familie, werk, uiterlijk, verlies, kinderen, lichamelijke klachten en nog zo veel meer thema’s in ons leven zorgen voor uitdagingen op ons pad. We dealen hiermee en reageren hierop vanuit verwachtingen, oordelen en ingesleten patronen.

We passen ons aan, willen aan allerlei verwachtingen voldoen en zoveel mogelijk ballen hooghouden. Steeds meer mensen worden zich bewust dat dit energie kost, dat ze hier lichamelijke klachten van krijgen en dat dit eigenlijk niet voor hun werkt. Wat zou er gebeuren als je die energie die het nu kost, in kunt zetten voor jou?! Voor het leven dat je zou willen en de bijdrage die jij bent? Hoe zou dat weer door rimpelen? 

Het is alleen niet eenvoudig om afscheid te nemen van ingesleten patronen en blokkades. Als we zelf het hadden kunnen veranderen hadden we dat al lang gedaan, want vaak hebben we er al veel over nagedacht of misschien zelfs geprobeerd. Vaak zijn we zo gewend aan onze klachten of vinden we dat we nog best even door kunnen. Maar brengt dat het leven wat je verdient? Iemand anders mee laten kijken en luisteren werkt sneller en makkelijker. Een ander perspectief, clearingstechnieken en praktische Mindset Tools zorgen al gauw voor een andere bril waardoor je kijkt, bewust wordt van wat je zelf eerder niet zag en los laat wat niet voor je werkt. Samen creëren we zo de verandering waar je naar opzoek bent.

Met Empowering people, ben ik er voor jou. Het is een investering en een moment voor jezelf. Het is er voor iedereen die daar voor wil kiezen. Of je nu vastloopt met jezelf of je lijf, uitdagingen die je op je pad krijgt aan wil pakken of jezelf wil blijven ontwikkelen.

Is het nu de tijd voor jou? Step into you power! & Shine out your bright light of uniqueness!

Als geregistreerd en erkend Natuurgeneeskundig therapeut heb ik een Natuurgeneeskundige HBO-opleiding opleiding gedaan en daarna mijn diploma Medische Basiskennis volgens de  PLATO richtlijnen gehaald. Aanvullend daarop heb ik verschillende bijscholing gedaan zoals Psychologische Basiskennis volgens PLATO richtlijnen. Daarnaast geef ik meer dan 10 jaar les op de Natuurgeneeskundige opleiding tot Herborist. Natuurgeneeskunde is de oudste vorm van geneeskunde en gaat als geneeswijze uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Als Natuurgeneeskundig therapeut kijk ik holistisch naar jou als mens. Het lichaam is één geheel, geestelijke, emotionele en lichamelijke klachten staan niet los, maar als verbonden aan elkaar. Ik werk daarom ook eclectisch; ik gebruik verschillende behandelvormen in een consult. De behandelingen Fytotherapie, Energetische therapie en Overige Natuurgeneeskunde vallen onder de vergoedingen van veel zorgverzekeraars als je een aanvullend pakket hebt afgesloten. Kijk even bij 'tarieven en vergoedingen' voor meer informatie.

 

Empowering people is er voor jou, wanneer je last hebt van;

uit balans zijn

vastlopen

jezelf kwijt zijn

weinig energie

stress

gejaagdheid

moe en depressief 

overspannen

burn-out

ontevreden

angsten

te veel in je hoofd zitten

te veel of te weinig voelen

overprikkeling

lichamelijke klachten

emotionele klachten

verlies

frustraties/ boosheid

niet uit een patroon komen

te veel aanpassen aan anderen

leven op automatische piloot

oordeel van anderen

moeilijk om jezelf te zijn

moeite om bij jezelf te blijven

alles onder controle willen houden

dingen die op het werk gebeuren

te weinig tijd en ruimte hebben

dingen niet veranderd krijgen 

druk gedrag

en nog heel veel meer

Meer gemak, plezier en power

Ik ondersteun, leer en begeleid jou zodat jij kunt ontdekken, groeien en terug gaan naar je unieke, authentieke zelf met een lichaam dat meer in balans, vitaal en energiek is. Je reageert en kiest niet meer automatisch, maar bewust en gericht vanuit én voor jou. Je vindt verbinding en vindt aansluiting met jouw kracht en kunt beter omgaan met de uitdagingen die op jouw pad komen. Dat zal je gegarandeerd een ‘licht’ gevoel geven, want als jij weer leeft en werkt vanuit de persoon die je van nature bent, dan gaat alles met meer gemak, plezier en power. Je bent én blijft meer in balans.

Maak meteen een afspraak of kijk in de agenda.

#balans #vastlopen #jezelfkwijt #weinigenergie #stress #gejaagdheid #moe #depressief #overspannen #burnout #ontevreden

#angst #volhoofd #overprikkeling #lichamelijkeklachten #emotioneleklachten #verlies #frustratie #boosheid #aanpassen #suicidaal #oordeel #uitoordeel #bijjezelfblijven #controle #tijd #druk

leven op 

info@lindaverschuren.com | 0650254037| Tilburg, Noord-Brabant, Nederland | © copyright website 2020 Linda Verschuren