top of page

Ontdek de Magie van Access Bars: Transformeer je Leven en Word een Gecertificeerde Beoefenaar!
Ben je op zoek naar een krachtige manier om stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten en meer innerlijke rust te ervaren? Dan is de Access Bars-cursus misschien wel precies wat je nodig hebt. aat me je meenemen op een reis naar zelfontdekking en welzijn door de fascinerende wereld van Access Bars.


Wat zijn Access Bars?

Access Bars is een transformerende techniek die gebruikmaakt van zachte aanraking op 32 punten op het hoofd. Access Bars Sessies worden al in 178 landen wereldwijd gegeven. Deze punten, ook wel "Bars" genoemd, staan in verbinding met verschillende gebieden van je leven, zoals geld, controle, creativiteit, hoop en dromen. Door deze Bars aan te raken, wordt de elektrische lading in de hersenen verminderd, waardoor oude patronen en overtuigingen kunnen worden losgelaten.


De Voordelen van Access Bars

  1. Stressvermindering: Door de Bars aan te raken, wordt de spanning in je geest verminderd, waardoor stress kan worden losgelaten.

  2. Diepe Ontspanning: Veel deelnemers ervaren een diepe staat van ontspanning tijdens en na een sessie, vergelijkbaar met meditatie.

  3. Loslaten van Beperkende Overtuigingen: Access Bars helpt bij het opruimen van belemmerende gedachten en overtuigingen die je groei beperken.

  4. Verbeterde Slaap: Veel mensen melden betere slaapkwaliteit na het ondergaan van Access Bars-sessies.

Waarom Access Bars Cursus?

Wil je niet alleen de voordelen van Access Bars ervaren, maar ook anderen helpen hun leven te transformeren? Overweeg dan deel te nemen aan mijn Access Bars-cursus. Hier zijn enkele redenen waarom anderen een Access Bars Opleiding kozen:

  1. Word een Gecertificeerde Beoefenaar: Na voltooiing van de officiële cursus ben je gekwalificeerd als gecertificeerde Access Bars-beoefenaar.

  2. Creëer een Extra Inkomstenstroom: Bied Access Bars-sessies aan als een waardevolle dienst en creëer een extra inkomstenstroom.

  3. Deel Positieve Verandering: Help anderen bij het verbeteren van hun welzijn en levenskwaliteit door Access Bars-sessies aan te bieden.

Hoe Aanmelden?

Ben je klaar om de wereld van Access Bars te verkennen en een gecertificeerde beoefenaar te worden? Al jaren mag ik deze Bars training geven en deze ervaring combineer ik met mijn diverse achtergronden als docent, Natuurgeneeskundig Therapeut en Live en Busisiness Coach. Hierdoor geef ik deze leerzame maar ook ontspannende dag op mijn eigen wijze. Meld je nu aan voor een van mijn komende Access Bars Cursussen in 2024 en begin je reis naar transformatie. Klik hier om je plek te reserveren.


Laat Access Bars je Leven Transformeren!

Ontdek de kracht van Access Bars en ervaar de transformatie in je eigen leven en dat van anderen. Neem de leiding over je welzijn en word een gecertificeerde beoefenaar. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een nieuw en gebalanceerd leven.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

コメント機能がオフになっています。
  • Instagram
  • Facebook Basic Square
bottom of page